Myslim si, ze ano, ale neviem to posudit, pretoze som to nezazil.. A predpokladam ze nikto z vas, tak sa nehrajte na hrdinov. Obskakovat niekoho cely zivot (samozrejme to zavisi od konkretnej choroby) urcite nie je bohvieco..
mozno ano mozno nie zavisi od choroby. Uprimne mam z tym vela skusenosti a mozte mat nekoho velmi radi ale hlavne pri psychickych chorobach, proste casom sa vam na niekto veci aj keby ste velmi chceli vytvori averzia a neviete ich zniest.
Neverim, ze vsetci by sa takto zachovali, podla mna casom mozno 1 z 50 by ostal.
* to s tym ZAVAHANIM som myslela asi takto; viem, ze keby som bola chora ja, NECHCELA by som, aby pri mne niekto stal. Ja zomriem a uz je to jedno - ale on s tym musi zit cely svoj nasledovny zivot... Ze mu zomrela velmi cenna osoba. Hypoteticky.
zlvastne. par dni dozadu som mala moznost vidiet ako moja dobra kamoska sa umara k smrti kvoli jej priatelovi. priatel mal zhubny nador v mieche, dost zavazna operacia, moznost uplneho ochrnutia na vsetky styri koncatiny, mala som moznost vidiet ako vyzera ozajstna a skutocna laska v tomto pripade a dufam, ze ak by raz prislo k takemuto niecomu, ze budem takisto silna ako ona, postavim sa za svojho priatela a budem mu davat tolko lasky a podopory kolko sa len bude dat. operacia (resp dve) dopadli dobre nastastie a dufam, ze ich osud uz viac takto skusany nebude. verim tomu, ze kebyze sa stane to najhorsie, ze by ho neopustila.
myslim si, ze ak clovek naozaj miluje, myslim tym naozaj, tak ostane. ak ten clovek pre druheho neznamena az tak vela, opusti.
Tak keby chorú polovičku naozaj partner opustil, mala by to aj ona pochopiť, že by to bolo ťažké.. A z ľútosti, že chúďatko je choré, tak sa s ním nerozídem, to by nebolo dobré ani pre jednu stranu... (
priatela spoznas v časoch tiesne a toto plati dvojnasobne aj v laske,,,prava laska je nesebecka a hlada zaujem toho druheho , ak je laska prava, vydrzi vsetko aj chorobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Zial som mal moznost vidiet rozchod (no nie doslova ale stalo sa to znamym) , ze zena ostala na vozicku a chlap ju proste opustil.......
Co k tomu mozem povedat idiot bez chrbtovej kosti.
Moze snad choroba znicit skutocnu lasku ?
Tuto temu som rozvyla aj v mojom blogu Vzdy tu. Pozrite ak chcete.
Neverim, ze vsetci by sa takto zachovali, podla mna casom mozno 1 z 50 by ostal.
* to s tym ZAVAHANIM som myslela asi takto; viem, ze keby som bola chora ja, NECHCELA by som, aby pri mne niekto stal. Ja zomriem a uz je to jedno - ale on s tym musi zit cely svoj nasledovny zivot... Ze mu zomrela velmi cenna osoba. Hypoteticky.
myslim si, ze ak clovek naozaj miluje, myslim tym naozaj, tak ostane. ak ten clovek pre druheho neznamena az tak vela, opusti.
@Marttina bože, chudáčik a už mu nič nehrozí ?