Uziva tu niekto lecithin? na pamat a tak.. funguje? ja som cital ze praveze je stoho derava pamat a tak preto chcem vediet vase nazory.. Dik.. a pomaha aj na bolest hlavy? a co Piracetan, guarana? ktore je najlepsie? ktore pomaha naj na pamat aj bo
skusal som lecithin, take zelatinove tobolky.. trochu to pomahalo, ale nie že budeš hneď všetko rychlo vedieť a sa superrychlo naučíš čokolvek
je to doplnok výživy, na bolesť hlavy ti asi moc nepomoze..
@richard2012 Ak chceš výsledky na učenie tak všetky tri naraz . Piracetam ti zrýchli metabolizmus cukrov v mozgu a urýchli budovanie enrvových pripojení, to ale zvýši logicky aj spotrebu cholínu, ktorý je stavebným prvkom týchto prepojení, preto sa k piracetamu MUSÍ brať lecithin a funguje to skvelo ale skôr na velke mnozstva na krátku dobu, pár týždňov/mesiac-dva aj keď ak budeš s tým čo sa naučíš v kontakte ďalej tak to samozrejme nezabudneš .
A guarana pomôže s únavou a sústredením udajne tiež.
Ale nič z toho nepomáha na bolesť hlavy s tým choď za doktorkou, najskor ti rpedpíše cviky a budeš mať pokoj .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
je to doplnok výživy, na bolesť hlavy ti asi moc nepomoze..
A guarana pomôže s únavou a sústredením udajne tiež.
Ale nič z toho nepomáha na bolesť hlavy s tým choď za doktorkou, najskor ti rpedpíše cviky a budeš mať pokoj .