Myslíte že je to pekné ak si baba namiesto nohavíc dá len legíny? Podľa mňa to vyzerá ako keby chodila len v nohavičkách a už nehovoriac o trápnych situáciach kedy si žena sadne a na to aby jej nebolo vidno "až do žalúdka" si dá na nohy kabelku, tašku res
notak mne uz sa nepaca vobe leginy len ttak nadoma atak.. inak boze neviem aspn ano daky dlhý sveter ktomu anielen take super tricko a este kedsi to da taka super tucibomba baba tak to krasne vypada juj...
nenávidííím to! vyzerá to úplne otrasne, ako keby mala len pančucháče... jebala by som im po hlavách za to... ale baba čo má kilo naviac sa nedohabe takto, len tie sliepky na štekliach, aj by chceli chudiatka ukázať aké majú zadky ale neuvedomujú si, že je to fakt nechutné...
@22jeffo22 Niektoré dievčatá si dávajú legíny, práve aby im bolo vidno spodné prádlo. Podľa mňa sú legíny nechutné, a nie sú ani pohodlné. Ale však, každý nosí čo mu sedí povahovo, no nie?
nakoľko to vnímam ako rovnaký kus oblečenia ako pančuchy, akurát, že k tomu ešte treba na spodok ponožky, tak mi to príde, ako by sa dotyčná ráno nestíhala obliecť celá. Ale proti gustu...
nenávidím, ak si baba dá legíny (nech je akejkoľvek postavy) a k tomu obyčajné krátke tričko. keď jej vidno celú...no ako to pekne povedať..."fuňu" ...
s dlhým svetrom, tričkom, tunikou, sukňou to môžem veeľmi...aj keď nie každej sa to hodí, ale každopádne to prijímam pozitívnejšie jak vyššie uvedené
moja spolubývajúca je asi jediný človek na svete, ktorý vyzerá dobre aj v legínach s krátkym tričkom lebo má nohy odhenťál pohenťál a k tomu chudé a rovné. tak nech si má. ale pre obyčajných smrteľníkov to nie je
...ja milujem legíny...a v poslednej dobe ani nenosím nič iné ...nič mi nepresvitá (predstavte si, aj legíny môžu byť nepresvitavé!!! ) ...a keď mám také tenšie, čo presvitajú, tak si dávam dlhé tričko k tomu ...takže no problém......a sú neskutočne pohodlné..
nie nie!! nikdy! ženy sa musia trochu sebakriticky pozrieť do zrkadla pokým vyjdú v niečo takom medzi ľudí. a ešte ak im presvitajú a je vidno holé zadky, to je naj
je to pekné s dlhými tričkami, svetrami, sukňami, čo zakryjú to čo by mali ...ale s normálny tričkom to je otras..a ešte keď má tá dotyčná pár kilov navyše.. no nič, nech si každý nosí čo chce
mne leginy neprekazaju,len nech nie su nejake tigrovane a leopardie a rozhodne ked si uz dam nejake leginy co su vacsinou cierne tak mam dlhe tricko pod zadok alebo saty ci suknu inac to vyzera ako keby chybal kus oblecenia
Moja spolužiačka nosila do školy 2 týždne jedno krátke tričko a čierne legíny. Tie legíny boli ale taký typ, že pod sukňu, alebo tak. A výsledok bol ten, že každý deň celá škola videla, akej farby má nohavičky!
ja nosím legíny dosť často aj dnes ich mám a keď si dá dievča legíny a navrch nejaké dlhšie voľné tričko a je pomerne štíhla myslím si že to vyzerá dobre
kto tu hovoril o priesvitných ale o tom ako to dokonale kopíruje všetko nechcem zachádzať do podrobností...vieš na čo myslím a ešte som nevidel žiadnu ktorá keď si sadne nedá na kolená niejaký predmet ktorý ma po ruke...lebo jej to asi nie je prijemné...je to samozrejme ich vec...ja len chcem vedieť ako to vnímajú iný..
Nech si nosia ale nech potom nehovoria že "chlapy sú prasatá a pod." nechápem ako môžu byť niekomu prijemné tak slušne povedané "nadržané" pohľady od chlapov...
legíny nosím, ale len k nejakým dlhším tričkám, mikinám, proste k dlhším veciam ... neznášam, keď si k nim niekto dá úplne krátke tričko ... inak sú strašne pohodlné jak tepláky preto ich rada nosím
mne sa to nepáči, pokiaľ na tom nemá tuniku alebo dlhý sveter, inak sa mi to páči, aj ja ich nosím, ale iba tak ako som to napísala... a bez toho tak jedine doma, keď som
ale čo sa mi ešte viac nepáči ako legíny namiesto nohavíc sú pančušky namiesto legín... čo som si v poslednej dobe všimla, tak veľa báb nosí pančušky a na tom má len o trošku dlhšie tričko
Ja nosím legíny v pohode nič nepresvíta a ked by mi už presvítali tak si dam asi tanga nie ? ... a ešte ak ma baba to toho peknú postavu tak prosím pekne a je to každého vec čo nosí no nie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
s dlhým svetrom, tričkom, tunikou, sukňou to môžem veeľmi...aj keď nie každej sa to hodí, ale každopádne to prijímam pozitívnejšie jak vyššie uvedené
K satam, sukniam, dlhym trickam/svetrom este v pohode...
jedine čo neznášam, sú rifle a sukne!
neviem čo tu robíš z toho taku vedu omg
videl si už priesvitne leginy ?
ja nosim v pohode leginy čo nie su presvitave..a nie som total chuda a čo
kto tu hovoril o priesvitných ale o tom ako to dokonale kopíruje všetko nechcem zachádzať do podrobností...vieš na čo myslím a ešte som nevidel žiadnu ktorá keď si sadne nedá na kolená niejaký predmet ktorý ma po ruke...lebo jej to asi nie je prijemné...je to samozrejme ich vec...ja len chcem vedieť ako to vnímajú iný..
inak NIE
Nech si nosia ale nech potom nehovoria že "chlapy sú prasatá a pod." nechápem ako môžu byť niekomu prijemné tak slušne povedané "nadržané" pohľady od chlapov...
ale čo sa mi ešte viac nepáči ako legíny namiesto nohavíc sú pančušky namiesto legín... čo som si v poslednej dobe všimla, tak veľa báb nosí pančušky a na tom má len o trošku dlhšie tričko