Ahojte...som prvák na Farmácii v BA, škola ma aj baví, ide mi to,mám super priemer...no občas mam pocit,ze som nerozhodny...2roky som chcel ist na farmáciu,a pracovať v lekárni, s liekmi, vyroba mastí,liekov...no občas mam stavy, že kebyže idem na medicín
Neviem či to ide, ale ak by sa dalo zrobiť prímačky na LF bez toho, že prerušíš štúdium tak to skús. Ak ťa nevezmú tak pokračuj a aspoň si budeš istý, že si sa o to pokúsil, no a keď ťa vezmú tak potom uvidíš.
samozrejme, ze lekar je uslachtilejsie povolanie, doslova poslanie, lekarnik bude u ludi iba stale nejaky zamestanec, predavac za pultom alebo take nieco (napriek tomu, ze vystudoval pomerne dost narocnu skolu, ale to studuju aj fyzici, matematici a neviem este kto) a pokial viem vlastne aj cez medicinu sa mozes veonovat farmacii kedze tam mas specializacu klinicka farmakologia, ale si v prvom rocniku na farmacii kde su samozrejme zaklady do farmacie a kazdym rokom budu zaujimavejsie veci, urcite budes mat nieco z bioly aj na farmacii pretoze tam myslim, ze musis poznat urcite rastliny, ich casti a taktiez sa tam musi ucit anatomia ale ak myslis ze chces ist na medicinu tak to skus
na tvojom mieste by som ostala.. ked budes fakt dobry, tak ta zamestna nejaka mrte velka firma na lieciva a potom uz budes zarabat tazke prachy.. len co je naprd, ze budes zarabat na chorobach, ktore sa neliecia, len predlzuju a bla bla, biznis na ludoch s rakovinou, bla bla.. dufam, ze chapes, co chcem povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale povedala by som, že ak máš pochybnosti, možno by si mal skúsiť tú druhú alternatívu. kým si ešte "mladý"
podľa všetkého budeš dobrý v oboch odboroch, tak si vyber to, čo ťa bude viac osobne napĺňať.
@1
lenze sa bojim,nechcem stratit zbytocne nahodou rok...