Ludia dobrí, viete povedat nejake skusenosti s Lekárskou fakultou v BA? Atmosféra ,učitelia,prostredie..ako to tam je, či naozaj sa ucí poriadne ,chodite do labakov a do nemocnic? Lebo som počul, ževraj tam budúci medici do 3. ročnika laboratórium a pitev
pozri, v 2 ročníku je skúška z anatómie a keďže výuka anatómie v BA trvá 3 semestre pochopiteľne musia mať pitvy už v prvom ročníku ale ked si sa rozhodol pre medicínu tak musím povedať skvelý výber
neviete ako je to s doktorkou? na zápis mám priniest potvrdenie o absolvovani vstupnej prehliadky, bud od konkretnej doktorky v BA alebo u lekara podla vlastneho vyberu a pod tym píše ze mám doniest dokumentaciu od predchadzajuceho lekara. Cize si musim vybrat noveho lekara v BA alebo mozem mat stareho v Prešove? Lebo čo viem kazdy si nechava stareho. Ved naco by mi tam bol lekar na tych par rokov?
Ja som to pochopil tak, ze kludne mozes ist k tomu doma, a staci ak donesies potvrdenie ze si absolvovala tu prehliadku... tu dokumentaciu si musis vyziadat v pripade ak by si chcela ist k tej lekarke co je v bratislave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale ak bude predpisovať lieky z ambulancie tak asi moc toho vedieť netreba okrem odborných názvov.