asi som blba ale nikde na stranke lek. fakulty v ba neviem najst z coho sa robia prijmacky na fyzioterapiu...neviete nahodou niekto? alebo ako sa mam zorientovat na tej stranke...prosim poradte, ja uz som zufala z toho dakujem
ak sa nemylim, tak medicinu studujes najprv 6 rokov vseobecne a potom si robis atestaciu v urcitom obore (gynekologia, pediatria, ...) 5 dalsich rokov. (a mizivy plat, za 5 rokov po inej vyske mozes zarabat a pracovat normalne)
súhlas s @3 , napíš na ktorú v ba chceš ísť, alebo je to jedno?
Lebo by som ti s tým hľadaním možno pomohla, lebo minule som strávila 2 hodiny surfovaním po stránkach vysokých škôl a je to dosť neprehľadné, ale už mám v tom prax , takže by som to možno našla v pohode
Ahoj, som študent lekárskej fakulty ponúkam konzultácie doučovanie na prijímacie pohovory na Lekárske fakulty UK a SZU v Bratislave z biológie a chémie. Som štvrták medik a pomôžem Ti pripraviť sa na prijíimačky.
Ahojte, chcel by som sa opýtať na tomto fóre, že či budem potrebovať na Lekárskej fakulte menovite na tej v Bratislave notebook alebo je to len každého vec či ho ma alebo nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Lebo by som ti s tým hľadaním možno pomohla, lebo minule som strávila 2 hodiny surfovaním po stránkach vysokých škôl a je to dosť neprehľadné, ale už mám v tom prax , takže by som to možno našla v pohode
A na tej stránke to vyzerá, akoby tento rok fyzioterapiu ani neotvárali...
Ale keď pozrieš v kníhkupectve, mali byť mať knižku o prijímačkách na všetky výšky v SR, skús sa tam pozrieť, možno to tam nájdeš...
Vysvetlim teóriu, naučíim rátať príklady,všetky nejasnosti ozrejmim
Prijímacie pohovory budú pre Teba hračka.
v pripade záujmu píšte na
priprava.pohovory@gmail.com