@hoperpohroma niekoho spoznas date sa dokopi, poviete si ze vstah ale skorej len kamaratsvtvo s nejakymi benefitmi, a ked to zacne byt viac ako kamaratsvo s benefitmi ci to kazit nejakymi zbitocnimi riesickami alebo to nechat len tak...
Takže skúsím to napísať zrozumitelnejšie takže : Mám super kamošku dáme sa dokopy sme frajeri po krátkom čase mi oznámi že sa chce stretávať aj s ostatnými chalanmi
Prejde niaky čas a ja s frajerkou sa stretávam čoraz častejšie a častejšie je mi snou dobre ale či nezačnem riešiť to že sa chcela stretávať s ostatnými chalanmi ? dobre som to pochopiL
Ty si z toho riadne zmätený. Dúfam, že ona tomu rozumie lepšie a vyrieši to za teba. Pláveš v tom, tak za chvilku bude aj po tom. Môj dnešný horoskop pre teba. Podľa čoho? Tvoje znamenie je nepopísateľné ako tvoj problém...^^
INA WTF LUDIA, chcem zalozit forum kde by sa ludai mohli zapojit zo svojimi skusenostami, a nazormi a zatial to tu len hate-ujete hmmm, tak o com chcete diskutovat potom ?
@ork92@18 /facepalm.... nikto tu nič nedissuje, ale každý ti vysvetľuje, že máš text sforumlovať zrozumiteľnejšie, logicky sa ľudia nebudú vyjadrovať k niečomu, čomu nerozumejú... ak si pôvodom maďar, alebo dyslektik, tak sa ospravedňujem.
a pokiaľ som dobre porozumela tomu, čo si chcel vyjadriť, tak aj tak mi toto forum nedáva zmysel, lebo ak je to priateľka, tak sa nemá čo stretávať s inými, ak len kamarátka, tak neviem čo riešiš...
@treskac fajn, ale vzťah je predsa o dôvere... môže cohdiť do partie, kde sú aj iní chalani, ale tak zase- keď sa snimi stretáva osamote, tak je to málinko divné. No, každému to príde divné, keď je ten človek zadaný. To je super výhoda nezadanosti. Uznám, že keby mal môj chalan najlepšiu kamošku okrem mňa, tiež by som žiarlila.
Takže povedal to asi preto že jej už dlhšie dýchaš na krk ....resp. že sa ju snažíš kontaktovať každý deň aj po 10x ....radšej jej daj voľnosť neozívaj sa jej aj 2-3 dni ..potom to už nebude také (že bez nej nemôžeš žiť doslova) daj jej priestor nech si aj ona trochu oddýchne...a to že sa chce stretávať s inými - vôbec si to nevšímaj ako keby to nepovedala ...a nemysli na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
je to cele zle, absolutne nulova formulacia textu, proste cele zle
vadilo by mi to asize, potom je to divny vztah
taze ujasnime si to..
- dal si sa do vztahu
- ona navrhla len FWB
- ty ale nechces byt len FWB,ona zial ano..
..hmmm.
- uzivaj si to a vypust city..
- kasli na to ak chces vztah, zbytocne. sa len budes trapit
- rob co chces...mne je to aj tak jedno
Prejde niaky čas a ja s frajerkou sa stretávam čoraz častejšie a častejšie je mi snou dobre ale či nezačnem riešiť to že sa chcela stretávať s ostatnými chalanmi ? dobre som to pochopiL
a pokiaľ som dobre porozumela tomu, čo si chcel vyjadriť, tak aj tak mi toto forum nedáva zmysel, lebo ak je to priateľka, tak sa nemá čo stretávať s inými, ak len kamarátka, tak neviem čo riešiš...