Prezili sme spolu krasny rok na ktory nikdy nezabudnem.... aj ked nie vzdy to bolo take krasne lebo ma nechal kôli inej no dala som mu druhu sancu ked mi povedal ze mna mal radsej ako ju ... po dvoch mesiacoch sa vsak zas vratil k nej ... teraz su spolu a
viem ako sa cítiš nebojkaj chce to čas raz to prebolí uvidíš, asi každá si tým musíme prejsť...ale ver z mojej vlastnej skúsenosti aj keď máš pocit, že už toho pravého ako bol on nenájdeš tak áno.....ver mi....prajem ti veľa síl!!!
Viem ake je to tazke poznam to z vlastnej skusenosti. Len naco do pekla chodis na diskoteku alebo tam kde je on a mozes ho stretnut este s jeho babou?! To si uz viac ublizovat nemozes? A navyse co je za debila, ze ti povie ako zistil,ze teba ma radsej ako ju. To musel teba opustit, skusit inu, aby toto zistil? Vyser sa na takeho chuja co nevie co so srdcom, hlavou ani svojim vtakom!
Jedina vec co najlepsie pomaha je to, ze sa s nim nekontaktuj vobec, nepis, necitaj sms, nechod na miesta kde chodi aj on, obmedz docasne spolocnych kamaratov (ak im vysvetlis svoje dovody a su normalny tak to pochopia) a nechaj cas plynut kym zistis, ze uz si silnejsia a mozes sa vratit do normalnych kolaji.
Túto situáciu poznám strašne dobre a poviem ti len jedno... prežil som niečo podobné... dievča, ktoré som najviac miloval si našla iného... lenže on bol na mňa tak hnusný... jasne mi chcel dať najavo, že ja sem napatrím a som tu navyše... trpel som a hrozne mi tým ubližoval... ten má odo mňa napevno odrezanú cestu... ale kamaráti sme s tou holkou ostali... to všetko chcel len dve veci:
1. čas
2. osobu, ktorá ti dokáže toho vyvoleného nahradiť a budeš sa s ním cítiť tak ako s ním predtým.
vieš, chápem aj Teba,ale chápem aj toho chalana....ak je mladý, tak nie je uprataný a ani sám nevie prísť na to, čo chce....preto pláva medzi Vami dvoma - on Vás naozaj môže ľúbiť obidve....a možno sa trápi aj on, lebo nevie sám čo robiť....skús sa na to pozrieť takto a snaž sa ho pochopiť, aj keď ti ublížil....možno naozaj nechcel a je mu to ľúto....myslím, že z tohoto uhla pohľadu je to prijateľné, pretože nikdy nevieš,kedy budeš medzi dvoma stáť ty a nebudeš sa vedieť rozhodnúť.....ja Ti radím : zabudni naňho a ak Ťa naozaj miloval,tak sa vráti....no ak ste vo veku 15-20,tak absolútne nevešaj hlavu, vtedy človek hľadá len sám seba a až keď sa nájde, je schopný vážneho vzťahu naplno....a sorry chlapi,ale Vám to ide oveľa neskôr, ako ženám držím palce
ja myslim ze ho to fakt mrzi ze mi ublizil aa dost sa preto trapil ... viem ze sa pre neho uz nemozem trapit ale preco je take tazke na neho zabudnut? preco sa vsetky spomienky jednoducho nedaju vymazat z hlavy??? ... ako sa mam spravat ked ho vidim s tou babou?
No obrnovat emocie neviem..... nemas v podstate moralne pravo byt na tu babu nahnevana ale zaroven ta to boli a.... tazko hladat zlatu strednu cestu podla mna ziadna nie je jedine stare dobre pravidlo zide z oci zide z mysle.... Pokial ti to ublizuje tak delete je to radikalny kruty tah ale jediny ucinny
Obcas kazdy z nas skonci s dlhym nosom s tym sa neda nic robit..... Stale hladame riesenia urychlovace ako sa odlubit ale to sa neda proste to musi prejst samo..... je to sucast nasho dospievania musime dozriet vsetci musime dospiet, aby sme sa naucili naozaj chapat o co vlastne v zivote ide....
Ved mladi sa rozchadzaju pre uplne hovadiny vztahy sa rozpadavaju uplne zbytocne proste sme blbi robime voloviny a musime dospiet. Hold inak to nejde.
no, ak sa z toho chceš dostať, treba perušiť kontakty, tváriť sa že neexistuje... lebo inak si budeš stále len sypať soľ do rany... človek ktorý ťa stále opúšťa a nevie čo chce za takéto trápenie nestojí, keď je tak sebecký, že robí takéto veci a nedochádza mu ako tým tomu druhému ubližuje... a kamaráti budete len ťažko, po tom čo sa stalo... možno o pár rokov, keď to už bude naozaj minulosť, ale nie po dvoch mesiacoch... ja sa spamätávam z dvojročného vzťahu už skoro rok a stále to nie je ono... takže treba len pevnú vôľu a čas
Robíš dobre!Nedaj mu najavo že ťa to trápi,veď on si tám veselo trsá s inou a ty sa máš len smutne prizerať?Vieš čo,tvár sa že si šťastná aj bez neho a že to že ju drží za ruku ti je ľahostajné a po čase tomu sama uveríš a ani nevieš ako nájdeš si aj ty niekoho....to vylieči len čas,2 mesiace sú ešte málo.....ale to prejde,určite,čo sa stalo stalo sa a on je hlúpy ýže ti do oznamka píše také veci keď ťa nechal pre inú a teraz je s ňou,kašli naň,chumaj to je.
da sa to tak ze sa to NEDA. skusala som to a mission failed na celej ciare. vyser sa nanho vymaz cislo /to ti je vacsinou na dve veci ak si ho pamatas / prerus kontakty a za par dni sa budes citit ovela lepsie. zivot nestoji na chlapoch /to by dopadlo keby stal/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja som proste spravil akoby nikdy neexistovala a nemam teraz problem (Mal som nieco podobne)
Jedina vec co najlepsie pomaha je to, ze sa s nim nekontaktuj vobec, nepis, necitaj sms, nechod na miesta kde chodi aj on, obmedz docasne spolocnych kamaratov (ak im vysvetlis svoje dovody a su normalny tak to pochopia) a nechaj cas plynut kym zistis, ze uz si silnejsia a mozes sa vratit do normalnych kolaji.
1. čas
2. osobu, ktorá ti dokáže toho vyvoleného nahradiť a budeš sa s ním cítiť tak ako s ním predtým.
Obcas kazdy z nas skonci s dlhym nosom s tym sa neda nic robit..... Stale hladame riesenia urychlovace ako sa odlubit ale to sa neda proste to musi prejst samo..... je to sucast nasho dospievania musime dozriet vsetci musime dospiet, aby sme sa naucili naozaj chapat o co vlastne v zivote ide....
Ved mladi sa rozchadzaju pre uplne hovadiny vztahy sa rozpadavaju uplne zbytocne proste sme blbi robime voloviny a musime dospiet. Hold inak to nejde.
............