Nič proti feminizmu. Ale keď sa už len niekto začne hádať o tom že kto je múdrejší a má väčší mozog, tak to je už fakt sprosté a decké. Zaujatý ludia sú vždy sprostejší. Nemám nič proti ženám, ktoré nemajú radi mužov kôli ničom čo hrozné im spravili. Ale tak hádzať ich do jedného vreca sprosté. Tá stránka mi fakt pripadá ako vtip, že pri masturbácii vysichá neaká kosť a ja budem mať s toho chlpatú ruku, nie? Názori zo 70. rokov.
je smutné, že ľudia si ani poriadne neuvedomujú, čo feminizmus je, všetci si hneď predstavia radikálny, takže ak by ma mal niekto označiť za feministku, tak mi to príde extrémne nechutné. ale nebyť feministických hnutí, ktovie, kde by teraz ženy boli (možno poslušnými ženami užívajúcimi si pravidelný sex, prísun peňazí, staranie sa o detiská a tolerovali by milenky, ktoré by boli len podradnou formou žien, v dnešnej dobe nazývanými feministkami, pretože by boli príliš samostatné, silné a slobodné
neda sa povcedat ze by som to podporovala ale napriklad niektore zeny vedia soferovat celkom dobre...a predsa sa z nich robi sranda...a nikto sa nepozrie na to ze väcsina chlapov nevie napr. strikovat
zalezi na tom, co sa berie ako feminizmus, vladne z nejakeho dovodu taka predstava, ze zdrava emancipacia a feminizmus su dve rozdielne veci a feministky su tie podprsenky paliace zakomplexovane kravy a nikto iny, len ony...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Hlavne si prečítajte všetky články a tiež komentáre. Dúfam, že je to len dobrý vtip a recesia partie študentov, inak ten svet speje do sračiek.
je smutné, že ľudia si ani poriadne neuvedomujú, čo feminizmus je, všetci si hneď predstavia radikálny, takže ak by ma mal niekto označiť za feministku, tak mi to príde extrémne nechutné. ale nebyť feministických hnutí, ktovie, kde by teraz ženy boli (možno poslušnými ženami užívajúcimi si pravidelný sex, prísun peňazí, staranie sa o detiská a tolerovali by milenky, ktoré by boli len podradnou formou žien, v dnešnej dobe nazývanými feministkami, pretože by boli príliš samostatné, silné a slobodné
v dnešnej dobe feminizmus nemá zmysel.
ale pri malom percente chlapov mi občas ešte dochádzajú nervy
takze nie
dalsia kravina co vymyslaju feministky