čaute, plánujem si kúpiť notebook do 400€ a mám vybraté dva... Toshiba Satellite L50-B-177 a Lenovo IdeaPad G505s. V porovnaní moc veľké rozdiely nevidím, teda sa chcem opýtať aké máte vy, poprípade vaši známy skúsenosti s týmito notebookmi/notebookom. di
Zalezi od toho ci chces vacsi vykon, alebo kvalitnejsie prevedenie. Ak to druhe, tak Lenovo. Ale ani Toshiba nie je zla aj ked pri tychto low-endoch je to jedno. Za 400 eur dobry notas nekupis.
za mna urcite Lenovo IdeaPad G505s mam ho doma resp. teraz som na nom som uplne spokojny jedine co mi na nom vadi je 1 spolocny vstupny slot pre mikrofon a sluchadka.
@tomas231 oba su dobre ale konkretne stychto dvoch jednoznacne lenovo, keby ta toshiba ma aspon i5 cpu ale i3 sa nemusime ani bavit proti x4 amd, skoda ze ten lenovo bude mat disk seagate alebo wd co nemusim, toshiba bude mat jednoznacne bud toshiba alebo samsung hdd co je urcite lepsie, ale zas nieco vydrzi aj wd aj seagate a v zaruke popripade v buducnosti vymenis aj tak za nejake kombo ssd so satou cize jednoznacne lenovo. IBM bolo dobre v pc a aj teraz ked sa vola lenovo nieje ich vela kazovych, akurat pri amd pocitaj s vyssou teplotou oproti intelu inak nic.
@77hanes77 ktorý z týchto by si odporúčal na prácu hlavne čo sa týka officu, do školy, na prenášanie čiže nech je tých 15,6'' a občasné hranie aj náročnejších hier? » www.alza.sk/acer-aspire-v5-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
IPS displej ! s rozlíšením 1920x1080 (dobré pozorovacie uhly)
Procesor už nie je bohviečo, ale pri nenáročných operáciach nesklame (je ale mierne výkonnejší než ten AMD A8, čo má to Lenovo)
4 GB RAM postačí
Integrovaná grafika Intel 4400 HD tiež (na hry zabudni v oboch prípadoch)
Poteší WiFi s novým štandardom 802.11 ac
Váha 2 KG
Obe notebooky sú viacmenej na domáce použite (Internet, pozeranie filmov a pod.)
Proste Lenovo.
a tu je: » okcomp.ekatalog.biz/zbozi/ip-g500s-...
A tá i3 je podľa testov výkonnejšia než AMD A8 ako má to Lenovo
» www.alza.sk/acer-aspire-v5-...
» www.alza.sk/lenovo-thinkpad...
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
prípadne iný do 800 eur