mne to robila asi 20 minut...a to ti najprv vycisti cele zuby,nalepi ti tie zamky(mne na to nechala svietit este UV svetlo) a potom ti len da ten drotik do zamkov,a zagumickuje nech ti nevypadne drotik..
moja mala inak dosť divné metody zadné korunky mi pribíjala kladivom dosť to bolo zlé, lebo mi skákala celá hlava, ale inak lepenie asi pol hodinu podla toho či budeš mať strojček aj na dolných zuboch
@3 jj na zadné stoličky ti dá také obrúčky, ktoré tam musí nabiť (fest nepríjemné), potom polepí zámky a nechá ich vysušiť (či už tým svetlom za minútu alebo na vzduchu za 10 zavisí od toho, aké má technológie), dá drôtik a zagumičkuje ho...
do pol hodky to máš hotové, vyčistí, nalepí dá drôtik gumky a hotovo..podla toho ako stiahne budú aj bolieť zuby no..na to sa priprav ja som sa pár dni poriadne nenajedla len tekuté, jogurtky krupicová kaša a tak
@sandy114 mne tiež dávala krúžky ale ja som bola na gumky medzi zuby aby mi ich odtiahla a potom krúžky len nasunula...a nie každý také má
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@sandy114 mne tiež dávala krúžky ale ja som bola na gumky medzi zuby aby mi ich odtiahla a potom krúžky len nasunula...a nie každý také má