Takže.... nemám náladu ani o tom písať ale, je mi fakt smutno... tak to sem hodím... lebo ma to fakt dosť štve a neviem ako ďalej už s týmto všetkým... presne pred 7mesiacmi som spoznala na disko úžasného človeka menom Danko...... ..... ale pekne po p
ty vole si mala blog spravit ale no... nevadi precitam si kedze predpokladam ze chces diskusiu.. ale asi by bolo dobre... urobit blog... dat sem link aaa thak... ale aj toto je fajn... idzem do ciatania!
no... ja.... si myslim, že ak Ťa naozaj ľúbi mal by s tou "kámoškou" niečo robiť, ak Ťa naozaj ľúbi, prečo spolu teraz stále nechodíte, ak ťa naozaj ľúbi... prečo ti tak ubližuje tým že ste len kamośi a bozkáva Ťa kedy sa mu zaxe?.... je mi to zvláštne ak Ťa naozaj ľúbi pripadá mi ako by Ťa len využíval na voľné chvílky... prepáč... ale tak to na mňa posobí
no ja som zazila nieco podobne davnejsie...
chodila som s jednym chalanom a ten vzdy dal prednost kamosom,ked sme boli spolu sa tvaril,ze sa nic nedeje a nakoniec sme sa rozisli na natlak kamosov,ze kamosi maju nieco protii mne a ked som sa ich opytala,ze co maju proti mne,tak mi povedali,ze Jojo bude chodit radsej von s nami ako s nejakou pipkou..
Takze pokial da prednost prednost nejakym kamosom ako tebe,tak na neho ser!!!!
pičovina cele vztahy... ked sa zniekym rozides a ams ho rada kamaratti nezostanete nejde to bud budete akože kamarati on ta bude brat ako kamaradku ale ty budes stale donho zalubená....
Boha krista s vami ľudia...Bazmek! Keď sa vám to nechce čítať, tak to nečítajte, ale nepíšte sem, že je to dlhé a neviem čo...to nikoho nezaujíma. Dievča chce radu a nie debilné komentáre.
a k tomu... úplne ťa chápem..Momentálne prežívam takmer to isté, aj keď dalo by sa o tom hovoriť. Nevieš na čom si a on nevie čo chce. Len sa nenechaj vodiť za nos. Povedz mu nech sa konečne rozhodne, lebo sa takto budete len ťahať a budeš sa zbytočne trápiť.
Držím prsty
no tak ja som si to precitala a ty kks to fakt brutal poznala jednu babu ktora to tiez takto riesiila a vzivote s nim nechodila ale bozkavali sa a vsetko okolo toho ale vzdicky mi vravela ze su len kamosi....ako fakt som to nechapala a nechapen ani toho dana.....mal by si rozmysliet co vlastne ce...
...
aj tak tomu nerozumiem ste spolu a nieste spolu. ale keď ti vždy povie „ budme zatial kamoši.“ tak sa ho spýtaj do kedy budeme iba kamoši a nič viac , a možno ti odpovie a teraz už nebudeme ani kamoši ja ti neviem poradiť
Tak toto je totálna blbosť.
Či ťa ľúbi? Iste, že nie.
Na výber zjavne moc nemáš, keďže očividne s tebou chodiť nechce. A ja sa len čudujem, že si sa na to nechala ´nahovoriť´ a robila (resp robíš ) mu občasnú výpomoc pri vymieňaní si slín.
A myslím, že ja by som s takým ani ´kamarátka´ byť nechcela.
ludia vdaka za vase nazory... niektore ma trosku zaskocili ako typu " je to dlhe" alebo " mne sa to nechce citat" len jedno vam poviem, ze keby ste vy potrebovali radu alebo pomoct a nedalo by sa to zmestit cca do 15-20 viet... som zvedava keby vam dal niekto taky koment k diskusii ... co by ste robili vy!!!! ale vddaka..... ale hlavne dakujem tym, co mi nejakym sposobom sa snazili pomoct strasne si to cenim
juuuj,ja niekedy naozaj nemám náladu na čítanie blogov a ani dlhých príspevkov do fóra a práve toto dlhý príspevok je
moje unavené oči momentálne zvládajú čítať len pár viet pokope
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
robíš aj dačo iné okrem balenia chalanov? ^^ a toto malo ísť do blogu...
no ja som zazila nieco podobne davnejsie...
chodila som s jednym chalanom a ten vzdy dal prednost kamosom,ked sme boli spolu sa tvaril,ze sa nic nedeje a nakoniec sme sa rozisli na natlak kamosov,ze kamosi maju nieco protii mne a ked som sa ich opytala,ze co maju proti mne,tak mi povedali,ze Jojo bude chodit radsej von s nami ako s nejakou pipkou..
Takze pokial da prednost prednost nejakym kamosom ako tebe,tak na neho ser!!!!
a k tomu... úplne ťa chápem..Momentálne prežívam takmer to isté, aj keď dalo by sa o tom hovoriť. Nevieš na čom si a on nevie čo chce. Len sa nenechaj vodiť za nos. Povedz mu nech sa konečne rozhodne, lebo sa takto budete len ťahať a budeš sa zbytočne trápiť.
Držím prsty
Mala si to napísať v skratke
...
nemôžem mať oboje....
Či ťa ľúbi? Iste, že nie.
Na výber zjavne moc nemáš, keďže očividne s tebou chodiť nechce. A ja sa len čudujem, že si sa na to nechala ´nahovoriť´ a robila (resp robíš ) mu občasnú výpomoc pri vymieňaní si slín.
A myslím, že ja by som s takým ani ´kamarátka´ byť nechcela.
moje unavené oči momentálne zvládajú čítať len pár viet pokope