Ja si pamätám 10x - 2x Egypt, Jordánsko, Kréta, Rhodos, Santorini, Mykonos, Samos, Kos, Anglicko... Prvý krát sme leteli, ked som mala 9 Egyptu a strasne som sa bala... Aj v ponorke sme boli vtedy, mam aj certifikat
milujem lietanie, aj kazdy den by som lietal a inak uz velakrat, asi by som to ani nespocital, v ramci prace sa vacsinou ani inak, ako lietadlom, neda...
No ale viac krát som letel tak že som nešiel z tej destinácie rovno naspäť (nie tou istou trasou z toho istého letiska). V Ázii som si lietal medzi ostrovmi a krajinami hore dole akoby to bola mhd (a je to na facepalm ja viem).
Prečo to ale počítať takto na cesty a nie na jednotlivé lety?
6 ciest len tento rok, naposledy kosice praha lol.. Nie je to uplne environment friendly chapem ale je dost smutne ze ma to stalo este menej ako by ma stal hociktory vlakovy prepravca..
@bebekex och kokso, tak takto by som to uz asi nedala sama prvykrat s prestupom ..ja som len do Belgicka letela, ale akurat som pristavala na letisku, kde bol v tom čase pred nejakymi týždňami teroristicky útok ale tak upokojovalo ma, ze isto nebude na tom istom mieste dalsi o tyzden D
2x (čiže 4x) Londýn a tiež som išla prvýkrát sama a meškalo mi lietadlo pár hodín lebo malo núdzové pristátie ale žeby to so mnou niečo spravilo to nie akurát mi to komplet zmenilo program no
A ešte raz som letela v malom takom vyhliadkovom lietadle
@tommyhot ked ides nahodou na dovolenku na SK, no tazko a dlho by sa ti islo autom, busom alebo vlakom a tie azijske vzdialenosti (nehovoriac o ostrovoch), to je iny level, než Bratislava - Berlín
@salora a tak mozes aj po Azii vlakom, ale asi by si rychlo olutoval v 2019 som bol v Thajsku na ich novy rok a kamos sa rozhodol 600km dat vlakom 3. triedy a zvysok lodou. Jemu to trvalo 12h z toho 9 sedel so sliepkami vo vlaku bez AC ja som za necelu 1.5h aj s cakanim na letisku bol tam. Nema vyznam vobec riesit nic ine ako lietadla ak sa da
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ja si pamätám 10x - 2x Egypt, Jordánsko, Kréta, Rhodos, Santorini, Mykonos, Samos, Kos, Anglicko... Prvý krát sme leteli, ked som mala 9 Egyptu a strasne som sa bala... Aj v ponorke sme boli vtedy, mam aj certifikat
AJ PRE OSTATNYCH, TOTO JE DOLEZITE!
No a dnes na to vôbec nie som hrdý
No ale viac krát som letel tak že som nešiel z tej destinácie rovno naspäť (nie tou istou trasou z toho istého letiska). V Ázii som si lietal medzi ostrovmi a krajinami hore dole akoby to bola mhd (a je to na facepalm ja viem).
Prečo to ale počítať takto na cesty a nie na jednotlivé lety?
A ešte raz som letela v malom takom vyhliadkovom lietadle
Azia 1x
USA 3x