Zaujímajú ma Vaše skúsenosti/plány na letnú brigádu v zahraničí. Ste ochotní ísť zarábať aj ďalej, ako k susedom čechom? Ak áno, kam? Alebo si myslíte, že je totálne nevýhodne pre našu ekonomiku a svoj vlastný finančný status (okrem iného) odchádzať preč?
Ahoj ja chodím brigádovať do Ruska pravidelne resp. cez každé prázdniny bol som už aj na brigádach v Nemecku aj v španielsku ale v Rusku som vždy zarobil aj o 30% viac robil som tam po stavbách, v strojárňach a teraz už poväčšine programujem PLC zariadenia keďže to študujem Neviem čo presne tam chceš ísť robiť ale zarobíš tam neboj a hlavne žiadny migranti a dejaký psychopati a násilníci ktorý sú v Nemecku a je ich tam plná riť ak sa pýtaš na peniaze mohli mi platiť v €, $ aj v Rubloch ja som si dal vyplácať vždy presne 1000€ na účet a mne do ruky 37500 Rubľov s ktorých som tam žil ako žil som tam aj nočný život Moskvy a garantujem ti že ani sa ti spať nebude chcieť len preto aby ti nebolo ľúto všetkých tých napumpovaných diskoték a parties ktoré nenájdeš nikde inde ....ved predsa len Moskva je najväčšia metropola Európy kde žijú najbohatší ľudia planéty a v meste je veľa mrakodrapov a určite si chod pozrieť aj Moscow City je to bomba ...pokiaľ teda ideš do Moskvy PS: Rusi sú bohatý až mi je do plaču ....to len pár krátkomozgovcov si myslí že Nemci sú top ale neni to tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ty si celý vtip.