Dáke brigády v Anglicku cez agentúru už mám za sebou, ale boli to anglické agentúry. Než som sa na to dal som snoril netom po recenziách o slovenských agentúrach a nedočítal som sa jediného pozitívneho slova tak som sa na to radšej nedal a šiel viacmenej na náhodu. Každopádne, s tými anglickými som nemal jediný problém.
Vyjeb sa na agentúru, ti rovno vravím. Bolo toľko ojebov. Buď ti nedajú prácu, alebo ti budú strhávať z platu vysokú čiastku, alebo ti zabezpečia chliev namiesto bývania, alebo dostaneš prácu, kde ťa budú zotročovať.
Ak už sa na to dáš. Žiadny poplatok dopredu. Strhávanie platu až po prvom zárobku. Nič im dopredu nedávaj. Zabezpečenie ubytka, letenky alebo cesty na ich náklady. Agentúra nie je tvoj kamarát, ktorí ti povie, že daj mi najprv 500 € a potom ti dám všetko, čo chceš. To sú najväčšie ojeby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ak už sa na to dáš. Žiadny poplatok dopredu. Strhávanie platu až po prvom zárobku. Nič im dopredu nedávaj. Zabezpečenie ubytka, letenky alebo cesty na ich náklady. Agentúra nie je tvoj kamarát, ktorí ti povie, že daj mi najprv 500 € a potom ti dám všetko, čo chceš. To sú najväčšie ojeby.
A ako si najst pracu? Zalezi v akom odbore sa chces zamestnat.