Zdravicko, nepoznate nejaku dobru agenturu, cez ktoru by sa dala sprostredkovat nejaka brigada trebars v nemecku na leto, na niekoko tyzdnov. Neviem, velmi ficia kadejake zbery, bral by som hotco, ak by som vedel, ze by ma neoklamali alebo co, o peniaze m
ja som také fórum založila asi pred dvomi týždňami a nič som sa nedozvedela.. takže birdz nie je niečo, kde sa podobnú vec dozvieš
ale môžem ti povedať moje poznatky: väčšina agentúr ponúka letné brigády, ktoré začínajú už od mája prípadne júna a trvajú do konca júla.. (takže trvanie brigády, je väčšinou tak dva - tri mesiace), ale môže záležať aj od typu agentúry, akú prácu ponúka...
som zo zvolena...hmmm, ak si fakt v núdzovom stave, na trh berúpredávať zeleninu a tak...potom do obchodov, na leto niekedy priberú jednu dve predavačky:d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale môžem ti povedať moje poznatky: väčšina agentúr ponúka letné brigády, ktoré začínajú už od mája prípadne júna a trvajú do konca júla.. (takže trvanie brigády, je väčšinou tak dva - tri mesiace), ale môže záležať aj od typu agentúry, akú prácu ponúka...