V dobrych rodinach tagujeme toho, na koho reagujeme - inac to neuvidi. Ja teba nemusim, lebo ti toako zakladatelke fora aj tak ukaze.
Sak klufne chod na "brigadu kde beru ludi aj ked nie su na nete" ale nechduj sa, ked skoncis v bordeli alebo predana na organy
aj ja plánujem ísť toto leto do zahraničia brigádovať a asi určite pôjdem cez agentúru...samozrejme sú tam obavy, že či je tá agentúra spoľahlivá, či nezavádza atď. ale mali sme v škole prednášku o tom že existuje na sr taká spoločnosť, ktorá sa zaoberá týmito agentúrami a na telefonnom čísle (zabudol som musel by som vygoogliť) sa dá zistiť o akú agentúru ide či vôbec existuje a proste sa tam dá všetko overiť ale samozjejme dobre su aj referencie priamo od ludi čo tak išli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Sak klufne chod na "brigadu kde beru ludi aj ked nie su na nete" ale nechduj sa, ked skoncis v bordeli alebo predana na organy