Čakáte, že niečo podobné vás toto leto neminie? Chceli by ste začiť letný románik? Ak už ste mali niečo podobné, aké to bolo Boli ste radi, že je koniec alebo by ste s ním/ s ňou strávili ďalšie leto?
neviem aké čaro v tom ľudia vidia...jedine to že je stále kam ísť.. ale osvedčilo sa mi že lepšie vzťahy sú založené v zime..aj ten môj zázrak mi bol ako darček na vianoce
@kolini Myslela som to skôr tak, že napr. na kupku stretneš skvelú babu, hodíte reč a zaiskrí to medzi vami. No končí leto a obaja sa musíte vrátiť do starých koľají... Môže a nemusí to tak byť
@lexiblack na kupko nechodim, pripomina mi to vystavu bieleho masa a nadrzanych samcov, predvadzajucich sa v skokoch do bazena..ale chapem co tym chces povedat.. no i tak, ked je to laska, tak nekonci letnym obdobim a povinnostami, teda pokial typek nie je z Kanady a ona z Indie...
Kazde leto ked som robila v zahranici som zazila aj mozno kazdy mesiac jednu....vzdy to bolo krasne, zabavne a vzrusujuce ale nakoniec velmi smutne....No tento rok sa toho vzdavam lebo mam uz celorocnu lasku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
...Btw... suhlasim s @lucidiamond ...A keby sme vsetci tak premyslali nie len cez leto, tak je svet hned bezstarostnejsi a krajsejsejsiii
...A hlavne slecny ak by boli pristupnejsie aj inokedy, nie len ked slnko zasvieti
Ale to uz by som asi vela chcel
(Samozrejme vzdy sa treba plne chranit ! )
zima je istejsia