No čaute ako prázdninujete? podarilo sa vám zohnať nejakú brigádu? pochváľte sa... môžte napísať napr. kde ste, ako sa vám tam pracuje, poprípade koľko máte zaplatené
Tesco Stores a.s., Prešov. Nebol som tam od mája, majú plno brigádnikov ale málo práce. 2,49 na hodinu. v auguste mi končí zmluva viac s nimi nepokračujem I learned my lesson.
Podarilo, sedim na stolicke a citam si, som na nete, lustim krizovky, ucim sa nemcinu a kecam s babami z ostatnych obchodov. Aha a sem tam niekomu predam slnecne okuliare
Nie, lebo na to nemám čas. Mesiac čistého času dovolenkujem v Bulharsku a ten ďalší plánujem využiť inak ako v práci... Teraz si prídem tiež ako lajdák
1,25 na hodinu ked som si to prepocitavala..ale sef ma na to zevraj "vlastny vzorec" ...brigadujem ako casnicka a mozem byt vobec rada,ze som si nieco nasla.
@tosom pohodička lahodička nie je chuj zaplatí ti aj keby to malo byť rovnaké ako to jej, plus ja to budem po nej čekovať, lahko mu vysvetlim ze je to cele zle
@ihoax Tak vieš, peniaze vôbec nemíňam kedže ešte nebývam sám. Zatiaľ potrebujem iba nové topánky a ani tie sa mi nejak nechce kupovať, neviem si vybrať.
@likjul no ja tiez nebyvam sama a.. sa snazim uz kazdy cent nahrabat z toho co mi ostalo ale tak vy to mate kus ine, neminate peniaze na chobotiny ako zeny,skor usetrite
@ihoax No to bude asi to. Nemíňame ich na chobotiny ale na ženy. Ja žiadnu nemám tak nemám na koho míňať. Napríklad ani len na pivo nechodím lebo mi nejak nechutí. Ja si neviem predstaviť aby som minul peniaze čo mám teraz na nejaké tie chobotiny, ktoré by som asi ani nepotreboval.
@tosom welcome to real life bro. sprav tam v BA niečo aby sa to zmenilo. všetko je tu o tých 25% (ak nie viac) horšie. platy, cesty, životná úroveň. Akurát ceny produktov ostávajú také isté ako u vás
@igorv
tak v BA je zase mrte drahé bývanie, ale ked sa človek poprechádza po petržalke, alebo po biskupiciach, tak by ani nepovedal, že je tam nejako "lepšie"
minulý rok som robil cez agentúru nočné v jednej výrobni, pár fajn ľudí, robota nie najhoršia ale akosi tam chýbalo finančné ohodnotenie :/
toto leto práca z domu freelance programátor, s peniazmi sa nezaoberám, čas si riadim sám akurát radšej by som pracoval ten čas medzi ľuďmi ešte nejaké fotenie sa sem-tam pritrafí
mam 2 "brigady",
tento mesiac robim vo firme kde mi robi mamka, tam mam 3e na hodinu, sedim v kancelarii a maximalne tam upracem alebo spravim niekomu kavu, (alebo si nosim notebook a upravujem fotky) tam chodim kazde leto od 15tich
druha brigada je taka dlhodobejsia, robim graficku pre dedoles.sk, tam zalezi co konkretne potrebuju a daju mi kolko si vypytam ale v priemere je to tak 10e za hodinu
@likjul tak na zenu staci minut mozno na prvych par rande a dost, netreba ju rozmaznavat prilis a pivo ti nechuti? no teda taky chlap a tak hlavne ze si usetris takto
@ihoax No nie je to tak, že by som pivo nevypil, ale nechodím naň napríklad s kamarátmi. Neviem, nejak do mňa neide. Keby som už bol niekde tak by som si už dal, vieš tak zo slušnosti.
robím čašníčku, robím tak 25-30 hodín do týždňa, mám tuším okolo 7.97 €/hod. a som spokojná, hostia sú niekedy retardovaní ale to je asi všade a ešte mám aj zadarmo vstup do najviac navštevovaného zábavného parku v UK ...
@simuulka112 nechcem ti kaziť radosť ale od 15 môžeš v pohode brigádovať..
@igorv no áno počula som, že teraz je to strašné s brigádnikmi vôbec niesú zmeny... ja uvažujem či tam od septembra ísť alebo nie či to vôbec má zmysel
@sheily nie oficiálne nemôžeš podľa zákonníka... áno niekdy to bolo ale najnovšie nie až od 16
@sheily inak čítam, že robíš čašníčku a kde v UK robíš ?.... robila som už aj v reštike je to fajn hlavne kvôli tringelotom na nich sa dá super zarobiť
@sheily veď moje staršie segry nevideli od 15 od mami ani cent zarábajú si na seba samé a ja teraz čo som tak chcela brigádu tak nie lebo to je neoficiálne :/ čiže všetko robím iba tak pomimo fasaa závisť a si tam cez agentúru ?
po dlhom hľadaní v prahe som našla, robotku v bageterii mam nejakyhc 2,50 na hodinu, nie je to to čo som si predstavovala,ale v robotke som si našla system a chodim tam rada, aj ked 12hodin je neskutočne veeeľa..ale všetci su tam na mna dobri,mam super kolegov a tak
aj zakaznici su super,veľmi chápaví,snažia sa komunikovať normalne aj ked niekedy sa najdu taky čo im mam chuť otrepať bagetu o hlavu
hlavne je, že nesedim doma na zadku, spoznavam prahu, travim čas os svojou sestrou a zarobim si na zvyšok prazdnin kedže som tu prišla len na mesiac !
@patrike mala som podobný problém zohnať brigádu robila som zatiaľ samé jednorázovky a toto som našla na profesii normal som poslala životopis pozvali ma na pohovor a vzali jediná brigáda od 15 čo som našla inak všetko od 16 a vyššie
@patrike ja to nemám napríklad vybavené poslala som životopis absolvovala 2-kolový pohovor bola tam aj konkurencia boli sme asi 10 dievčat a vybrali nás 2 a považujem to za maličký úspech na to, že mám iba 15 všetci tam už študujú na Vš čo pracujú so mnou
@patrike do Čiech v 15?? možno so starším súrodecom ale takto sám ani sa jej nečudujem fúú vieš v 15 to je ťažké zohnať brigádu skús skôr od známich niečo alebo rodičia ti nevedia niečo vybaviť ?
@simuulka112 nevedia lebo mama nepracuje a otec kamionista ale ta brigáda je od 16 ale dá sa vybaviť od 15, je to ťažka robota sadenie chmelu oberanie ..... nechápem v 16 ma chce pustiť ale teraz nope a na profesii som nič nenašiel kua ..
@patrike jaaaj, že takto no keď tam už máš vybavené choď do toho keď si trúfaš veď keď si kúpiš lístok do Prahy mama už nemôže nič namietať čo ti poviem kamoška tak zdúchla na Cyprus
@patrike do chmeľu nechoď a ak tam chceš veľmi ísť, tak iba s partiou. Robota je to hrozná, ešte nikdy som nemal tak chrbát v prdeli ako vtedy ale zato večery s partiou to kompenzovali @sheily ako dokážete nájsť si takto brigádu v zahraničí? tiež by som už na budúci rok chcel ísť niekde do zahraničia (prednosť dávam UK) na akých stránkach mám hľadať, alebo ako si si ju vybavila?
@igorv tiež tam pracujem, súhlasím s tým, že je tam veľa brigádnikov, ale málo práce.. to však platí, len počas školského roka. Cez prázdniny nemám problém s prihlasovaním sa na brigádu. Skús sa prihlásiť na burzubrigád a uvidíš. nejaké tie money by sa zišli každému
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
jednu z minuleho roka. + jednu,co si ma nasla toto leto, stiham obe. a tesim sa.
aj ked ja hladam trvaly prac. pomer, nie len na prazdniny
jebne ma. prečo sú ľudia hlúpučkí ?
to som si nikdy neuvedomil, že v tom môže byť až takýto rozdiel, fúha :/
tak v BA je zase mrte drahé bývanie, ale ked sa človek poprechádza po petržalke, alebo po biskupiciach, tak by ani nepovedal, že je tam nejako "lepšie"
toto leto práca z domu freelance programátor, s peniazmi sa nezaoberám, čas si riadim sám akurát radšej by som pracoval ten čas medzi ľuďmi ešte nejaké fotenie sa sem-tam pritrafí
tento mesiac robim vo firme kde mi robi mamka, tam mam 3e na hodinu, sedim v kancelarii a maximalne tam upracem alebo spravim niekomu kavu, (alebo si nosim notebook a upravujem fotky) tam chodim kazde leto od 15tich
druha brigada je taka dlhodobejsia, robim graficku pre dedoles.sk, tam zalezi co konkretne potrebuju a daju mi kolko si vypytam ale v priemere je to tak 10e za hodinu
@simuulka112 nechcem ti kaziť radosť ale od 15 môžeš v pohode brigádovať..
@sheily nie oficiálne nemôžeš podľa zákonníka... áno niekdy to bolo ale najnovšie nie až od 16
v Pleasure Beach, to je taký zábavný park v Blackpooli
aj zakaznici su super,veľmi chápaví,snažia sa komunikovať normalne aj ked niekedy sa najdu taky čo im mam chuť otrepať bagetu o hlavu
hlavne je, že nesedim doma na zadku, spoznavam prahu, travim čas os svojou sestrou a zarobim si na zvyšok prazdnin kedže som tu prišla len na mesiac !
@sheily myslela som si
@sheily ako dokážete nájsť si takto brigádu v zahraničí? tiež by som už na budúci rok chcel ísť niekde do zahraničia (prednosť dávam UK) na akých stránkach mám hľadať, alebo ako si si ju vybavila?