Chceme ísť s kamoškou na leto do Francúzska. Brigádovať a tak. Na juh. POtrebujem rady od tých, čo už tam boli. Ako sa dá nájsť dobrá brigáda, či sa pracuje aj na čierno (čítal som, že dosť často hej), kde sa dá lacno bývať a tak.
neviem, odkial si, ale ak to mas blizko do ZA, tak skus skontaktovat niekoho z bil-gym-u, mozno piatacky alebo francuzskych lektorov...viem, ze niektore baby boli cez leto vo Fr, brigadovat v restike...vraj sa dalo..
no, najprv sa kuknem na google, ci ma ta skola nejaku stranku. Pocitam s tym, ze ta skola nejaku stranku teda ma A potom sa na tej stranke rozhliadnem a skusim najst nejake emailove kontakty na pedagogov a napisem im. A potom uvidim
lia, aj ja tam chodim inac dusand: skus sa kontaktovat na Marcelu Gregorovu - ona sa stara o taketo zalezitosti (pozn.: pri osobnom stretnuti s nou radim dokladnu psychycku pripravu a pre istotu jej dones hrozno...vsak, lia?
a l´autobus est - ce que t´as vu la pub de Coca Cola ou un trestrestrestres joli garcon veut s´inscrir a la course de francais? aaaa il est beaux comme le dieu
husky: duvilax sa ma pyta: videla si tu reklamu na Coca Colu, kde sa chce jeden velmi velmi velmi pekny chalan zapisat na kurz francuzstiny? a ja odpovedam: ano, zboznujem tu reklamu, ta hudba je super a ten chalan je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Dakujem za tip, skusim tych ludi skontaktovat. Moc dik
takze hodia sa skoncila, mas nejake otazky???
a propos: qu´est-ce qu´on va faire? on va au resto?