Áno, ale tá možnosť je na hovno, lebo nemám potrebu kvôli tomu zabíjať, keď to počujem minimálne. Teda vlastne skôr len čo bola tá skupina na fejsbúku.
sakra, či čo?? lezie mi to na nervy, lebo sa to na mňa nalepí a budem to používať nechtiac aj ja, aj keď nechcem. to je ako s tým "hh", "kks", "jj", ktoré už nielen píšem, ale aj hovorím...
ja si ani neuvedomujem či to vobec používam ...počkat teraz som to či použila ...počíta sa to? či? .....a to som chcela len týmto komentom povodne povedat že si neuvedomujem že ho používam ale asi hej ......a na FB vznika taká skupina a ja že to myslia niečo čo bolo v profesionaloch lebo fakt neak si to slovo neuvedomujem ani ...
nikedy to nepouzivam niekedy mozno hej neuvedomene ale niektori to hovoria uz len aby bolo v tedy by som vrazdila. ale ked to ma niekto od prirodzenia tak mi to nevadi.
tak isto ako mi nevadi ked niekto zatauje po vychodiarsky ked je z vychodu, ale vrazdila by som ked to robi dajaky tunak nasinec
mne vadi tak to si zabil...alebo ..."meno" to je pan!...zlc v krku ...a ci mi vadi ci? no ja som to dost casto pouzival ale odkedy som si vsimol tieto drblr ankety na ci tak som prestal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
144 komentov
tvoja korytnacka sa vola Poppy, ci?
Vypi caj... pockaj... tam neni ci... tak nic
Inštruktor na autoškole: Zabočíme do ľava či?
Bol tam zákaz či?
Keď prídem na križovatku pozerám naľavo do jednosmerky lebo z tadiaľ určite niekto pôjde či?
atď celé dve hodiny.
Prídem domov a celý zmagorený pýtam sa oca: Prišiel si o tretej či?
A o dva dni sa ma mama spýta Odovzdal si vysvedčko či?
Už je to všade Onedlho ma to začne iritovať predpokladám
a toto slovo nebolo vymyslene v profesionaloch ako si mozu ludia mysliet ale ho zauzivala minarikova vo webmastri....
takze ako prve ma napadlo ze sa chcu trinastrocne dievcata podobat jej ale uz nielen tie ale aj ludia
čičiči
Idem s kamoškami na pivo ... či?
Idem von chalanmi, uži si to doma ... či?
s bratom ideme v aute :
stavíme sa doma, či?
dáš si pizzu, či?
sakra, či čo?? lezie mi to na nervy, lebo sa to na mňa nalepí a budem to používať nechtiac aj ja, aj keď nechcem. to je ako s tým "hh", "kks", "jj", ktoré už nielen píšem, ale aj hovorím...
tak isto ako mi nevadi ked niekto zatauje po vychodiarsky ked je z vychodu, ale vrazdila by som ked to robi dajaky tunak nasinec