Nemusíte mi hneď dávať červené hviezdičky, nepýtam sa na poradie ani počet bodov.
Chcela som vedieť, či sem niekto chodí, konkrétne na 2. fakultu. Či je tam dobre, zle, či sa dá zvyknúť na veľkosť Prahy a večne uponáhľaných ľudí (a šikmookých turis
na veľkosť prahy, uponáhľaných ľudí, české učebnice a všetko ostatné, čo spomínaš, sa zvyknúť rozhodne DÁ zle tu nie je, ale cez skúškové nie je dobre nikde a na medicíne už vôbec nie...
porovnať s inými fakultami to neviem, nemám rada také to nezmyselné súperenie a pokiaľ som na iných fakultách nebola, netrúfam si tvrdiť, že naša je naj. rozhodne by som 2. lf odporučila (aj keď ísť študovať medicínu by som neodporúčala nikomu, kto nechce okúsiť šialenstvo ale keď už, tak si myslím, že 2. lf je fajn voľba)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
clovek si zvykne na vsetko, praha je super mesto a vobec nie je tak velka, ako sa zda
na veľkosť prahy, uponáhľaných ľudí, české učebnice a všetko ostatné, čo spomínaš, sa zvyknúť rozhodne DÁ zle tu nie je, ale cez skúškové nie je dobre nikde a na medicíne už vôbec nie...
porovnať s inými fakultami to neviem, nemám rada také to nezmyselné súperenie a pokiaľ som na iných fakultách nebola, netrúfam si tvrdiť, že naša je naj. rozhodne by som 2. lf odporučila (aj keď ísť študovať medicínu by som neodporúčala nikomu, kto nechce okúsiť šialenstvo ale keď už, tak si myslím, že 2. lf je fajn voľba)