ja som sa ucila viac ako pol roka otazky naspamat a nezabralo to. to je velmi zla taktika uz len preto ze potom mozete mat problemy na fakulte az sa tam dostanete a nebudete nicomu rozumiet. chodila som aj na kurz, ale tiez mi to moc nepomohlo. tento rok zvolim uplne inu taktiku. prejdem si stredoskolske knihy a budem dufat ze to staci
Moja taktika?? spájam už aj s maturitou...poznámkujem si stredoškolské knihy (gymplácke staré), aby som si to trochu zredukovala a vypísala to najpodstatnejšie...zároveň nato si prechádzam otázky, samozrejme tie vety sú tam úplne také isté je to síce zdĺhavé, ale oveľa lepšie si myslím. Potom na maturitu si to prejdem z toho zošita a zároveň aj otázky ešte aspoň 2 x (som trošku retard , ale som zvyknutá si písať poznámky...lebo predsalen si to napíšem vlastnými slovami a tak, ako tomu ja rozumiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov