Ahojte ľudia kedže som vcelku nerozhodný človek a zobrali ma na 2 lekárske fakulty na (ne)šťastie .. tak tu hľadám radu. Vidím plusy aj mínusy na oboch fakultách : lf komenského v BA je blízko, štúdium v slovenčine ale Plzeň je Karlova univerzita-kva
@majla7 S Plzne sa robi trosku prdel, ze to tam je lahsie a tak... Sice to je Karlovka, ale necakaj, ze to je to iste co Praha, a robit v prahe mozes s kazdou skolou Asi by som tu BA radsej bral... Aj ked cesko je cesko.
@corwinuss Veď práve.. Hlásila som sa aj do Brna a Prahy na 3.lf ale nebola som bohužial prijatá.. Takže po tvojom komentári znovu neviem už som bola rozhodnutá pre Plzeň ešte nájem informácie na internete ďakujem za váš názor ľudia!
ak by to bolo Bratislava alebo Praha/Brno tak Praha alebo Brno, ale kedze je to Plzen, tak rozhodne Bratislava, z Plzne si cela Karlovka robi srandu, staci sa pozriet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov