Kupila som si LG GT540 optimus a ma operacny system Android. Kedze nemam v mobile internet tak mi adnroid neide..musim sa pripojovat cez wifi..a wifi mu bohuzial nechce prihlasit .. nevie mi s tym niekto pomoct? Dakujem
android ti ide aj keď tam nemáš internet. Android je také niečo ako windows. To ti ide stále aj keď ho odpojíš od internetu.
Wi-fi ti pôjde jedine ak máš wi-fi router a je zapnutý! tak pri vyhľadaní wi-fi siete nájdeš tú svoju, zadáš správne heslo a hurá si online... dá sa to vytvoriť aj ako ad-hoc point z notebooku s prepojením na kábel a premostením internetu ale to by si asi nezvládla (záleží od OS) a hlavne si skontroluj či máš zapnuté wi-fi na mobile
Sakra som si zmazal kusok prispevku.... no ja ked som si ho bral tak som vedel kde wifinu chytim a ze ju chytim aj zo svojej izby.... take veci sa bez rozmyslu nekupuju
filo:Ja router mam aj ho mam zapnuty kedze wifi mi na notebooku ide len na mobil nie a nie sa pripojit. Aj ked mam wifi na mobile zapnute stale mi to nie a nie pripojit. Inac ja som antitalent do takych veci. A android npr. market mi nechce ist ...
xdravecx: mas ho? a ako tebe ide wifi??... nemozes mi dat presnu navigaciu ako ju zapnut prosim ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Wi-fi ti pôjde jedine ak máš wi-fi router a je zapnutý! tak pri vyhľadaní wi-fi siete nájdeš tú svoju, zadáš správne heslo a hurá si online... dá sa to vytvoriť aj ako ad-hoc point z notebooku s prepojením na kábel a premostením internetu ale to by si asi nezvládla (záleží od OS) a hlavne si skontroluj či máš zapnuté wi-fi na mobile
Ale ak ty tu vyhodu nemas, tak si musis kupit router.
xdravecx: mas ho? a ako tebe ide wifi??... nemozes mi dat presnu navigaciu ako ju zapnut prosim ??