Kupila som si LG GT540 optimus a ma operacny system Android. Kedze nemam v mobile internet tak mi adnroid neide..musim sa pripojovat cez wifi..a wifi mu bohuzial nechce prihlasit .. nevie mi s tym niekto pomoct?(smajlík) Dakujem
Akože ti Android nejde??? Ja mám ten istý mobil a ide mi v pohode... Len dokonca mojou šikovnosťou, pri jeho upgrade na 2.1 verziu mi zdochol, tak som ho reklamoval, dali mi tam 2.1 Android a fičím no problema... Aj úplne bez netu.. Iba keď chcem, zapnem wifi a fičím
No android mi pojde ked sa pripojim na wifi ale nechce mi wifi zobrat akoze vkuse mi napise ze pipojenie neuspesne .... a bez neho mi android nejde cize viac menej ziadne aplikacie .... tebe ide wifi v pohode??
akože žiadne aplikácie? šak mne ide všetko... iba keď niečo chce update, alebo aby som si to kúpil, ak je trial, alebo tak... a hej, wifi ide... aj v škole, aj doma... všade
@kosmiklove no práve... ja tomu nerozumiem, o čom potom točíme... šak OS musí šlapať bez netu... síce bez netu nemáš nič iné, iba základné aplikácie, ale OS ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov