...nemam ho, ale ani nad nim neuvazujem. Nepaci sa mi uzivatelske rozhranie, parametre fotoaparatu su uz vo vybehu ...neviem ako je to s pamatovou kartou, ja potrebujem aby sa dala vyberat bez prerusenia chodu telefonu.
Ja ho mam ,mne absolutne vyhovuje Vecer foti otrasne ,ale cez den robi pekne fotky I ked blbe zase je ,ze castokrat su fotky rozmazane.Takze ak ti zalezi na fotaku ,tak ho nekupuj radsej .No inak je vo vsetkom skvely.
@tomtoylc ak HTC tak jedine nieco s win phone 7 ... je to zatial onicom OS ale maju tam nastat velke zmeny k lepsiemu...ale aj tak ostavam zatial verny symbianu
fajný ak ti stačí 2mpx foťák ako mne a aj jeho vzhlad a rychlosť tak ho ber. ten foťak v max. kvalite fotky nezoomuje lebo digitalny zoom by poškodil kvalitu fotky ale ak prepneš ine rozlišenie tak maš aj zoom ale inak foťák postačí.Unesie sa mi zdá že 4Gb pamäťovú kartu ja osobne ju aj v takej velkosti mam a nie je vôbec spomalený.Jedinú chybu má že kapacita baterky je len 900mAh čo je málo ja ho nabíjam niekedy aj každý druhý deň ak počúvam cestou do školy music v skratke: je to super mobil pre nie naročných ludi ktorý chcu za málo peňazí veľa muziky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
.. ale kazdemu vyhovuje nieco ine
» www.phonearena.com/reviews/LG-Cook...
...nemam ho, ale ani nad nim neuvazujem. Nepaci sa mi uzivatelske rozhranie, parametre fotoaparatu su uz vo vybehu ...neviem ako je to s pamatovou kartou, ja potrebujem aby sa dala vyberat bez prerusenia chodu telefonu.
» www.talkive.sk/index.php?page=...
a som s ním veľmi spokojná
LG su telefony vhodne skor do srotu ako na pouzivanie. (vlastna nedobra skusenost)
(ak nerátam nokiu 3310 )
do 200euro (200+-50) a najlepsie na slovensku zo zarukou
znalci hadzte navrhy
lamy ste!