3 forum ze deň...trápne viem ale nedá mi to takže chcela by som sa spýtať či už niekto z vás bol na liečení v Kováčovej ja tam idem vo štvrtok(10.marca) a že ako to tam chodí a tak ďakujem
Fú, nepamätám si to už presne, bola som tamkeď som bola malá. Alebo bolo to fajn Každý deň bazén, potom rôzne cvičenie, masáže alebo vírivka... A potom poobede, bol program, tvorivé dielne, prechádzky,divadlo atď... A raz za týždeň diskotéka !
Moja starká tam bola niekoľko mesiacov..ideš do Maríny alebo NRC? Ona bola v NRC..a no ako to tam je...cvičíš, jedlo sa dá zniesť jedla som ho aj ja totižto...sestričky som tam zažila milé, pár ich bolo kúsok zvláštnych ale to asi všade... vo vestibule ti v bufete urobia super kávu-majú dolce gusto alebo si daj čokoládu z automatu vedľa bufetu smerom do NRC je jeden dom ktorý vyzerá ako zámok, ten si všimni držím palce ak by si niečo konkrétne chcela, kľudne sa pýtaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a na liečení to vyzerá zvyčajne tak, že ráno máš raňajky, potom sú zhruba doobeda rehabilitácie, cvičenia a poobede máš voľno