Ahojte. Viete mi prosím niekto poradiť liek, ktorý keď si dám tak sa nebudem cítiť choro? V stredu je monitor a ja nechcem ísť na druhý termín. Alebo teda ako to funguje na druhom termíne monitoru? Kde to je? Kto na teba dohliada? Nepíše sa to v tvojej šk
Okamzite si lahni, dobre sa zapal do periny, pi vela cajov a vody, davaj si vitamin C, nic nerob, vela spi.. ked tak jedz vela zeleniny a ovocia, citron, chren, med to zavisi od choroby.. a fakt oddychuj..(ani pc ani telka ani kniha) a do stredy ti bude lepsie.
@strydzatko Ahoj zrejme taky liek co spominas aj existuje ale vobec ti ho neodporucam uzit , totiz ono sa moze stat ze tvoje telo bude na odpadnutie ale ti to nebudes vobec pocitovat kedze ten liek ti bude tlmit priznaky tej choroby a mozes s toho aj skolabovat dosledku toho lieku . Preto ak si chora mas horucku alebo ti je skratke zle lahni do postele daj vlaznu sprchu ale hlavne daj si vela rozmackaneho cesnaku a cibule + stavu z grapefruitu pomarancu a citronu a do stredy budes uz urcite fit . Hlavne nejedz tazke jedla a co sa tyka monitoru bud kludna kebyze aj neprides v stredu do skoly tak je nahradny termin o mesiac tusim uz na inej skole ale nahradny monitor nebude o nic tazsi nez ten povodny . Mimochodom ten liek co hladas sa mozno ze vola adrenalín ale nesom si isty kazdopadne ruky od toho prec a vyuzi radsej prirodne doplnky
@krasomil
Hej viem. Často to tak je, že ochoriem keď sa bojím a stresujem. Teraz by som ale skôr povedala, že je to preto lebo som cez prázdniny extra veľa trénovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Napísal si pičovinu ale to nevadí, že maskovanie
LIEK-----LIEČI
MASKA-MASKUJE
Inak na stres veľa horčíka.
V takomto prípade ide o kategóriu lieku zvanú ________
Na monitor alpský rum? to by som neriskovala
Hej viem. Často to tak je, že ochoriem keď sa bojím a stresujem. Teraz by som ale skôr povedala, že je to preto lebo som cez prázdniny extra veľa trénovala