to aj v najuzasnejsom meste SVK sa stavaju take tragedie???? =-O
No zmena prostredia a cinnosti. Proste nebudes mat cas mysliet na nic ine ako na pritomnost a to kde si, s kym si a co robis... to obcas dokazu aj kamosi, ze Ti nedaju sancu mysliet ani nanho, ani na inych chalanov
Drzim palce. a na kratkodobe utisenie bolesti OBCAS (teda niekomu) pomahaju komedie alebo vtipy
@11 ozieranie sa mi nepomoze pretoze je vedecky dokazane ze alkohol taketo stavy len zhorsuje a nie som ty aby som sla s kazdym do postele promiskuita nie je my cup of tea
@9 : no napr ak toho nemate do skoly az tolko ucenia, staci vypadnut na vikend, piatok poobdee, sobota a nedela, zober partiu a objednajte si chatu niekde napr na vychodnom slovensku, alebo na morave, alwbo si najdite nejaku brigadu 2 dnovu na vikend...rozdavanie letakov v meste
holyknight joooj ty jej davas teda rady podla mna by si uuurcite nemala pocuvat smutne pesnicky a mala by si sa mu vyhybat...( ale tak ja moc nemozem radit, ked som na tom podobne a popritom pocuvam pesnicky a pozeram vkuse na jeho balkon)
@13 a @15 spytaj sa tu otazku z 13 sam seba?? a ked odpovies nie.. tak to rob dovtedy az zmenis nazor a potom ti mozem odpovedat i ja
k 15 len tolko.. nerad sprostosti ak sam dobre vies ze je to blbost..
nie vsetky baby su sproste lebo si to ty myslis, nie vsetky baby su ku.. lebo si to ty myslis.. ni eje vsetko tak ako si ty myslis..
UVEDOM SA a tiez to, ze tvoje nazory sa mozno niekomu zdaju ako atraktivne a mozno ich pises lebo chces byt zaujimavy alebo chces provokovat..
Mne je to jedno..ale aspon sa netvar ze to tak nie je.. a nepis blbosti tam, kde ludia cakaju serioznost..a radu.. radsej si zahryzni do jazyka a priskripni si prsty, ale nepis kraviny!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale nee...na to je len jeden liek...cas
No zmena prostredia a cinnosti. Proste nebudes mat cas mysliet na nic ine ako na pritomnost a to kde si, s kym si a co robis... to obcas dokazu aj kamosi, ze Ti nedaju sancu mysliet ani nanho, ani na inych chalanov
Drzim palce. a na kratkodobe utisenie bolesti OBCAS (teda niekomu) pomahaju komedie alebo vtipy
chod na disko, ozer sa a uzi si nezavazneho sexu trebars...
ako vidim za dobrotu na zobrotu
Len čas vylieči všetky rany.. ...Ja viem..fráza...ale je to vážne tak...odskúšané....
ibáč nezaberá
k 15 len tolko.. nerad sprostosti ak sam dobre vies ze je to blbost..
nie vsetky baby su sproste lebo si to ty myslis, nie vsetky baby su ku.. lebo si to ty myslis.. ni eje vsetko tak ako si ty myslis..
UVEDOM SA a tiez to, ze tvoje nazory sa mozno niekomu zdaju ako atraktivne a mozno ich pises lebo chces byt zaujimavy alebo chces provokovat..
Mne je to jedno..ale aspon sa netvar ze to tak nie je.. a nepis blbosti tam, kde ludia cakaju serioznost..a radu.. radsej si zahryzni do jazyka a priskripni si prsty, ale nepis kraviny!!
prepac @karla28 no musel som
btw a co takto prehliadnut moj koment ked tvoje nazory su take super?
a ver mi ze som ich prehliadal az doteraz a neodpisoval som ti preco nadavas tym ci tym
no nemoze to byt do nekonecna
iba LASKA lieci