Ahojte, rada by som sa vás opýtala čo si o nich myslíte a najviac by ma zaujímalo, či máte niekto s nimi nejaké skúsenosti. Ja konkrétne som začala užívať značku XLSmedical a pri dvoch tabletách ráno na obed a večer mám trošku strach, aj keĎ nechcem skonč
ano vyhodila si tolke peniaze a nema to ziaden vyznam. Co kupis niekde legalne ma nulovy alebo zanedbatelny efekt. Schudnut mozes akurat tym, ze vydas viac energie ako prijmes, pripadne este napr. pomocou DNP, clenbuterol, efedrin+ kofein, T3. ostatne su len odrb
proste prestan žrať kktiny, aleb ich aspoň obmedz, vypi asoň 2 litre vody denne, zapoj do stravy veľa zeleniny, ku každému jedlu kúsok najprv, nech si zvykneš a do toho sem tam dajaky pohyb a ani sa nebudeš diviť ako kila pojdu preč
tak to si píš že to nemá žiadny význam...teraz môžeš spraviť iba jednu vec. Naštuduj si túto stránku( chudnutie-ako.sk ), tabletky vyhoď von oknom a začni so sebou niečo robiť.
podľa mňa všetky legálne sú predražené a nefunkčné, mám odskúšané že adipex funguje, len sa mi z neho nedalo spať a bolela ma hlava...
a samozrejme to nie je pre organizmus nič moc, ale napr ja som ho brala len 2-3 dni v týždni počas cca mesiaca a schudla som, lebo som jedla veľmi málo a zdravo (ovsené vločky, mäso, ovocie a zeleninu) a keď nemám adipex tak si musím dať každý deň aspoň 2 sladké jedlá ak nevieš prestať jesť tak ho skús a ak sa ti nechce cvičiť tak si skús dať pred cvičením kávu (mne sa vždy chce cvičiť ale s kávou 2x viac)
ahoj kočka, ak máš vážne problém s veľkou nadváhou a nevieš prečo, kašli na tabletky a daj sa vyriešiť. Možno máš len chorú štítnu žľazu alebo dačo iné
ak nie, tak skús postupne meniť veci k lepšiemu a dopracuješ sa k výsledku aj bez tabletiek
fakt nechápem prečo si to svinstvo do seba niekto dobrovolne dáva. keď chceš chudnúť tak športuj, cvič, zdravšie jedz a pi veľa vody peniaze si bohužial asi zbytočne vyhodila. ak ti aj náhodou pomôžu schudnúť, nebude to prirodzenou cestou a to nechá na tvojom organizme následky
ďalej mám odskúšaný l-carnitine, ale ten funguje podobne ako káva a neviem či pomáha na chudnutie, treba si ho dávať pred cvičením
a clenbuterol - tiež neviem povedať ako veľmi funguje, pretože by sa mal brať 2 týždne ale mňa vždy na tretí deň tak bolela hlava že som radšej prestala
@jessiqa tak porovnat clenbu s tymi ostatnymi je take. Clenba funguje dobre ale ta uz nie je taka legalna
L-carnitine je marketingovy tah, ak clovek nie je vegan tak ho ma v tele dost a proste viac sa nevyuzije. Mozno akurat, ked robi clovek napr. 20 hod kardia tyzdenne a "funguje" ( skor pracuje) na uplne inom principe ako kava
@chiarra velka nadvaha je vzdy od nadmerneho zrania, z nicoho proste nenaberies.
Prestaň žrat, né? Dvihni riť a choď so sebou dačo robiť. Tvoje telo potrebuje ešte pár rokov kým sa dovyvíja a to ho chceš už teraz napchávať chémiou?! Šak použi rozum.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Viac raslinnej stravy, menej zivocisnej a pojde to aj same
proste prestan žrať kktiny, aleb ich aspoň obmedz, vypi asoň 2 litre vody denne, zapoj do stravy veľa zeleniny, ku každému jedlu kúsok najprv, nech si zvykneš a do toho sem tam dajaky pohyb a ani sa nebudeš diviť ako kila pojdu preč
a samozrejme to nie je pre organizmus nič moc, ale napr ja som ho brala len 2-3 dni v týždni počas cca mesiaca a schudla som, lebo som jedla veľmi málo a zdravo (ovsené vločky, mäso, ovocie a zeleninu) a keď nemám adipex tak si musím dať každý deň aspoň 2 sladké jedlá ak nevieš prestať jesť tak ho skús a ak sa ti nechce cvičiť tak si skús dať pred cvičením kávu (mne sa vždy chce cvičiť ale s kávou 2x viac)
ak nie, tak skús postupne meniť veci k lepšiemu a dopracuješ sa k výsledku aj bez tabletiek
a clenbuterol - tiež neviem povedať ako veľmi funguje, pretože by sa mal brať 2 týždne ale mňa vždy na tretí deň tak bolela hlava že som radšej prestala
L-carnitine je marketingovy tah, ak clovek nie je vegan tak ho ma v tele dost a proste viac sa nevyuzije. Mozno akurat, ked robi clovek napr. 20 hod kardia tyzdenne a "funguje" ( skor pracuje) na uplne inom principe ako kava
@chiarra velka nadvaha je vzdy od nadmerneho zrania, z nicoho proste nenaberies.