Antidepresíva bez predpisu väčšinou nefungujú. Skús nejaké vitamíny B12 a lecithín na sustredenost a guaranu.
Ináč na bolesť hlavy ... chod za doktorkou a rovno sa spýtaj, či nemáš skoliozu, resp niečo s chrbticou, pretože mna z chrbtice bolievala hlava, mal som dosť hnusné migrény, bol som na každého hnusný, sústredenie som mal minimálne.
Ale predpísali mi nejaké cviky na vyrovnanie svalstva a vyrovnanie mierne chrbtice a prestala ma absolútne bolieť hlava . Do vtedy som do seba hádzal ibalginy a novalginy ale teraz už vobec tieto problémy nemám a necvičím už vyše dvoch rokov takže to ani nie ej treba dlhodobo.
A ak máš depresie tak psychológ určite.
A inak kombinácia piracetam, lecithín, guarana. Sústredenie, energia a piracetam vraj tým že zlepšuje metabolizmus mozgu prospiev aj k zlepšeniu nálady mierne, ale by som povedal, že skôr máš naňom pocit, že máš tak trochu pocit, že máš dobrý deň v takom tom zmysle, že sa cítiš fit a plný energie než v tom takom, mám chuť sa bezdôvodne usmievať, lebo mi je dobre .
Ale na bolesť hlavy ti to nepomôže, s tým treba neičo robiť.
@richard2012 pises dost nejednoznacne..."poradíte nejaké lieky na bolesť hlavy, na lepšiu sústredenosť,proti stresu, alebo nejaké antidepresíva " s toho sa mozu ostatny akurat tak docitat ze si prehyril a nespal cez vikend..doktor by ti povedal ze si mas oddychnut a nemysliet na hluposti a brat vitaminy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ináč na bolesť hlavy ... chod za doktorkou a rovno sa spýtaj, či nemáš skoliozu, resp niečo s chrbticou, pretože mna z chrbtice bolievala hlava, mal som dosť hnusné migrény, bol som na každého hnusný, sústredenie som mal minimálne.
Ale predpísali mi nejaké cviky na vyrovnanie svalstva a vyrovnanie mierne chrbtice a prestala ma absolútne bolieť hlava . Do vtedy som do seba hádzal ibalginy a novalginy ale teraz už vobec tieto problémy nemám a necvičím už vyše dvoch rokov takže to ani nie ej treba dlhodobo.
A ak máš depresie tak psychológ určite.
Ale na bolesť hlavy ti to nepomôže, s tým treba neičo robiť.