Poprosila by som niekoho kto bežne lieta lietadlom, chcela by som sa opytať informacie ohladom batožin, aby mi napisal TS. (Kto by bol ochotny) Viem že su informacie na strankach spoločností, ale radšej mam osobne vysvetlenie, aj keď to už mam prečítane
hihihihi chod si pozret batozinovu sekciu na stranke aerolinky ktorou ides letet....i ked si myslim ze to bude ryan air - nie, rezen v chlebe si na palubu zobrat nemozes, mozno ho prepasujes ale....a budu ta vsetci okolo nenavidiet
@laurikaaa mňa by napríklad zaujímala jedna vec, chcem si kúpiť nejakú väčšiu kudlu, aj na kemping, aj pri prípadnom útoku nejakého Stredoaziata (myslím rasu psa), čítal som, že môžem mať len nôž s čepelou do 6cm sa mi zdá...samozrejme záleží od tej ktorej spoločnosti, len mne to príde príšerne málo, potreboval by som aspoň 15 cm, tak by ma zaujímalo, či ma môžu preto z dopravného prostriedku aj vylúčiť, ak to budem mať náhodou vo veľkej batožine...
@laurikaaa ale ja fakt neviem, v Dubaji ma dojebali za vidličku, ale tú som mal v príručnej batožine... ženská sa ma pýta čo to má znamenať, tak jej vravím, že som na to zabudol a potrebujem to na jedenie, pustila ma ďalej
@openmindedfreak ono je to totálna náhoda, ja som zabudla pollitrovú flašku s vodou a prešla mi, zistila som to až doma... rovnako sme prevliekli veľa iných kktín chtiac či nechiac.
Btw tá čepeľ 6cm je do príručnej batožiny nie do podpalubnej, nanajvýš ťa môžu zháňať letiskovým rozhlasom, nech im to láskavo prídeš vysvetliť načo ti to je...
@laurikaaa no tak by to snáď nemal byť problém, budem sa pohybovať aj v pomerne ľudopráznych častiach zeme, teda sa mi niečo podobné hodí mať vždy po ruke... kamoša v Teheráne chytili so slzným plynom v príručnej, hneď odtlačky prstov, vypočúvačky, problémy, skoro ho nepustili na palubu chvíľu predtým si robil srandu, že aké trápne kontroly majú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Hodžovo nám. 1
P. O. Box 128
810 00 Bratislava 1
E-mail: informacie@prezident.sk
Btw tá čepeľ 6cm je do príručnej batožiny nie do podpalubnej, nanajvýš ťa môžu zháňať letiskovým rozhlasom, nech im to láskavo prídeš vysvetliť načo ti to je...