Dobry den prajem,
je tu nejaky fyzik alebo mudry daky clovek, ze keby som si dal pat igelitiek (tych vacsich, pevnejsich, nie tie male tescovske) , okolo nohy, lepiacou paskou urobil pod kolenom barieru aby nezisli dole pri pade, rovnako na rukach, pazuc
jasne, je to skvely napad !
ale mohol by si skusit aj tak ze budes drzat igelitku nad hlavou ako padak. ked skocis, spievaj si "do you ever feeeel, like a plastic baaag"
Keď som ako malý videl uja gadgeta (Či ako sa volala tá showka) v rozprávke, ako ho pred pádom na zem zachránil dáždnik, chcel som to skúsiť tiež Našťastie som nebol sám doma
@tom1995cz je to možné.... Teda "lietat" by sa s tým nedalo ale použiť ako padák, čiže klesať k zemi dostatocne pomaly nato aby si sa nezranil, to bez problémov....
Určite ta to udrží na žive pri skoku z výšky napr. 5 poschodia, to ti zarucujem, problém by som videl skôr v tom, ako to chceš riadiť a koordinovat? "okolo kolena, okolo rúk" - veľmi ľahko sa môže stat ze vyskocis a aj keď nebudeš rýchlo padať, nohy budú hore a hlava dole....
Ja by som odporucal dať 5 igelitiek na 1 ruku a 5 na druhú, nohy voľné.... A ak by si to poriadne premyslel tak hej, bolo by to možné. Aspoň podľa mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
v druhom rade je to dúfam iba vtip nie v tomto svete toto fungovať nebude
a sak drogy ja neriesim, naposledy pred dvoma rokmi, ked som zhuleny sedel nahy pri ohni, pozeral do ohna a pocul som jak plamene tlieskaju.
ale natoč z toho video a potom sem hoď, to bude sranda
ale mohol by si skusit aj tak ze budes drzat igelitku nad hlavou ako padak. ked skocis, spievaj si "do you ever feeeel, like a plastic baaag"
Určite ta to udrží na žive pri skoku z výšky napr. 5 poschodia, to ti zarucujem, problém by som videl skôr v tom, ako to chceš riadiť a koordinovat? "okolo kolena, okolo rúk" - veľmi ľahko sa môže stat ze vyskocis a aj keď nebudeš rýchlo padať, nohy budú hore a hlava dole....
Ja by som odporucal dať 5 igelitiek na 1 ruku a 5 na druhú, nohy voľné.... A ak by si to poriadne premyslel tak hej, bolo by to možné. Aspoň podľa mňa