Ahojte, je tu niekto, kto sa venuje blogovaniu? Zaujímam sa o blogy s lifestylovou tematikou. Môj je » sasharosette.blogspot.sk/... , hoďte mi link na vaše vlastné alebo obľúbené blogy.
@ShortGirl Prečítal som si len málinko a nie je to zlé, no prečo máš názvy článkov, popis blogu a názvy rubrík v angličtine a články v slovenčine? To je taký nový trend, ktorý som nepobral asi.. Ak ti aj na blog zavíta niekto anglicky hovoriaci, tak je pekné, že bude vedieť o čom je tvoj blog, no čo z toho, ak nebude rozumieť jedinému slovu z článkov?
@mikaell snažím sa získať na začiatok nejaké vzhliadnutia, potom to bude komplet celé po slovensky. je to síce trošku úbohé, ale funguje to. do konca augusta bude čisto slovenský @slickrick áno, ten vzhľad je ešte oničom, na bloggeri som len krátko, s designom som teda nemala skúsenosti doteraz. časom sa to zlepší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» milanlivesk.wordpress.com
@slickrick áno, ten vzhľad je ešte oničom, na bloggeri som len krátko, s designom som teda nemala skúsenosti doteraz. časom sa to zlepší