ahojte
potrebujem menšiu radu. V notebooku mám jeden súbor na napaľovanie potlačí na cd a dvd ešte som to neskúšala. Počula som že na to potrebujem špeciálne cd a dvd. Tí čo s tým už majú nejaké skúsenosti .... je to pravda??? alebo mi úplne bude st
@Lachance potrebuješ na to špeciálnu DVD napalovačku, ktorá podporuje túto funkciu a aj špeciálne CD alebo DVD, na ktoré sa dá touto metódou zapisovať.
@nemo17 tú napaľovačku by som mala mať.. len som chcela vedieť či mi treba nejaké cd.. vieš keď prídem do obchodu aby ma neogabali a nepovedlai mi tam vám stačí aj obyčajné..
Musíš na to mať LightScribe CD alebo DVD... a dosť to síce stojí ale je to cool... ja si takto robím albumy. A ak máš dobre obrázky vrchu CD tak je to úplne super. Len ti to spraví čiernobielo. Aby si vedela...
Nie je to jedno. Musíš mať CD alebo DVD s názvom LightScribe. Som to skúšal na mojej mechanike s kamošom. Bolo to nejaké iné CD a tiž bolo na vrchu čisté a nezobralo mi ho. Takže bacha!!!
áno mám takú napaľovačku.. a diki za radu.. že mi treba špeciálne cd a dvd som si myslela.. a že sú to čiernobiele obrázky?? to mi nevadí tie sa mi páčia asi najviac.. už som si aj na stránke prezerala obrázky čo sa dajú stiahnúť.. ešte raz ďakujem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov