Aké máte skúsenosti s linkedin.com? Oplatí sa na Slovensku venovať čas robením si profilu atď? Našli ste si nejakú prácu/brigádu cez LinkedIn? Skúste rozpísať nejaké pojmy, dojmy, že či sa tým má človek zapodievať.
robila som si profil ešte ked som v tom nevidela doleitost ale postupom som si sformovala dost velku komunitu a pomohlo, sa mi par ludi ozvalo na zaklade mojho profilu
Mam profil, robila som si ho kvoli ziskaniu kontaktov, lebo som sa chystala na PhD., ale nedostala som sa....a teraz pracujem v takej oblasti, ze tie iste kontakty sa mi nahodou zidu
spravím si niekedy v priebehu ďalšieho roka asi. Ale nemyslím, že to má zmysel dokým som full-time študent. Ale ta, ide cez to napokon dobre "stalkovať" ľudí (s doplnkom od crystalknows)
mam a mal som vdaka tomu zaujimave prace .. stale si to udrzujem ako svoje "porfolio" a cv. Vacsinou nestiham ani odpisovat na ponuky prace .. ale uziera ma to, ze je tam kopec spamu a blbosti ako na FB. Preto som zrusil vsetky connections a kto chce, ma moznost ma kontaktovat. Profil mam plne verejny
akurat som si ho predvcerom zalozila, ale este sa do toho poriadne budem musiet pustit. a myslim, ze to ma zmysel, a aj tak mam kopu informacii zverejnenych o sebe na internete, takze toto bude aspon k niecomu uzitocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov