nezvyknem si pamätať mená postáv, aj keď sú kľúčové v diele.
ale napadol mi Nakata... s tým, že teraz neriešim spriaznenosť duší ani nič podobné... len proste niečo zanechal/oslovil vo mne...
Vyslovene že by sme boli spriaznené duše to nie (asi okrem Anny zo zeleného domu), ale vryli sa sa mi do pamäti Severus Snape (Harry Potter), Eragon (Odkaz dračích jazdcov), Jaime, Cercei (Pieseň ľadu a ohňa)
vacsinou sa citim spata s postavami zenskeho pohlavia ktore mi pripadaju rovnake ako ja a zaroven dokonale, ci uz v litoske, ci vo filmoch, ci kdekolvek.
spomeniem si teraz akurat na Remedios zo Sto rokov samoty
(teda niezeby som si pripadala taka krasna, akurat uplne mimo reality a raz sa tiez vznesiem na nebesia pri vesani pradla :letim: )
Ale tam boli vlastne skoro vsetky zenske postavy dokonale - aj Amaranta aj Rebecca.
a z minulosti si spominam
ze aj Katkou z Burlivych vysin som bola ocarena.
Jana Eyre
Wendy (od Jamesa Barrieho)
Klaus Baudelaire
Renn (nadherna kniha, este nadhernejsi pribeh, btw)
Holden z Kto chyta v zite
Patrick z Perks being a wallflower
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
občas si spomeniem na Ignácia zo Spolčení hlupců
a spriaznená duša nyšt, na to podľa mňa treba irl osudové stretnutia
wesley jackson, johan nagel, zeno cosini
to z knih, ktore som cital v priebehu posledneho roka, tie su vryte najviac, potom este napr. yossarian
ale napadol mi Nakata... s tým, že teraz neriešim spriaznenosť duší ani nič podobné... len proste niečo zanechal/oslovil vo mne...
Bože vtip
spomeniem si teraz akurat na Remedios zo Sto rokov samoty
(teda niezeby som si pripadala taka krasna, akurat uplne mimo reality a raz sa tiez vznesiem na nebesia pri vesani pradla :letim: )
Ale tam boli vlastne skoro vsetky zenske postavy dokonale - aj Amaranta aj Rebecca.
a z minulosti si spominam
ze aj Katkou z Burlivych vysin som bola ocarena.
Wendy (od Jamesa Barrieho)
Klaus Baudelaire
Renn (nadherna kniha, este nadhernejsi pribeh, btw)
Holden z Kto chyta v zite
Patrick z Perks being a wallflower