Poznate tohto genielneho no uz chudacika davno mrtveho ale aj tak stale skveleho herca? Ja ho zboznujem s nim filmy vzdy si rada pozriem aj ked som uz napriklad cetnikou videla 100x ci Kapusnicu, piti piti pa, aj Fantomas: och toho najviac zboznujem a Lak
jj vinikajuci herec...a aj ten cesky dabing frantiska filipovskeho je vraj lepsi ako original,a pacil sa aj samotnemu funesovy-majstrovy grimas to bol PAN HEREC...
a ten Frantisek Filipovsky co ho daboval paneboze ten je ties nenahraditelny aj ked jeho imitator po jeho smrti nadaboval Funesa ties tak skvelo as na nerozoznanie zevraj ale Filipovsky bol perfektny iny dabing by som si nevedela predstavit
Funes je neskutočne dobrý. milujem jeho filmy. Žandárov som videla nespočetne krát, tak isto aj Fantomasa a Piti Piti pá. On je jednoducho nenahraditeľný. on je Legenda
Pan herec , klobuk dole a mas pravdu skoda ze v telke nedavaju filmy kde hral... mozno preto telku nepozeram lebo tam chodia same 3,14-oviny typu talentmania...
@xawa3933 - kto ho nepozná, je totálny ignorant Bol to skvelý herec, skvelý komik a kto náhodou mal možnosť vidieť nejaké jeho "one man show", má zážitok na celý život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale nie,nič v zlom.Odporúčam si pozrieť filmy s ním.Je to skutočne fenomenálny komik.
si mi pripomenula...
jj ten
@barky jjj
neboj, mne to došlo, ale nemohol som inak