momentálne čítam nezbytné veci, je to super, ale tak neviem či je to kingové vrcholové dielo, kedže je to moja prvá knižka od neho... preto som aj ja zvedavý na tipy
mne sa od kinga pacili najviac Nezbytne veci, Pod kupolou a To...ono povedala by som ze su tak trochu na jedno kopyto ale tie ich spolocne znaky sa mi prave pacili a z tych ostatnych Řbitov zvířátek a Carrie a aj zbierky poviedok ma dobre...nemam vyslovene taku knihu od neho ktoru by som nedocitala alebo by sa mi absolutne nepacila...ale neviem ci by som odporucala Pribeh vdovy Lisey a Pytel kostí...tie ma az tak nenadchli...no a ked zostatnicujem tak si snad konecne precitam 22.11.1963
Lovecraft - Volanie Cthulhu - klasika, ale daj si povedať a prečítaj si aj Poe-a - Čierny kocúr, Jama a kyvadlo, Beatrice, Maska Červenej smrti a nezabudni na jeho básne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
lovecraft: the call of cthulhu , necronomicon
všetky som si kúpila tu
a odporúčam všetky
Lovecraft - Volanie Cthulhu - klasika, ale daj si povedať a prečítaj si aj Poe-a - Čierny kocúr, Jama a kyvadlo, Beatrice, Maska Červenej smrti a nezabudni na jeho básne!