potrebujem poradit, som mlady maliar a cital som o LSD uz vela ,aj to ze vdaka nemu dokazeme VIDIET HUDBU A POCUT FARBY , s drogami nemam ziadne skusenosti a ani nechcem mat ale citim ze toto chcem vyskusat ,uz od mala ma uchvacuje myslienka zachytit hudb
LSD urcite neskusaj!!! nikde uz nenajdes tvrdsiu drogu. Uz po prvom uziti mas dozivotne psychicke problemy ak sa popri halucinaciach nevrhnes z okna alebo nieco podobne. Obsahuje kys lysergovu ktora sa sice pouziva aj vo farmacii ale to je uz o niecom inom....ak chces az tak hlboko klesnut je to tvoja volba ale zivot sa da znicit za par sekund aj inak....
lsd je tazka jeba, ale je to dost nebezpecne a moze ta to psychicky znicit...pokial chces nieco taketo skusat si daj hrybiky to nieje nebezpecne a krasne to precitis
@dominika79 to bolo uplne od veci, zas.
na kazdeho vsetko funguje inak, capisi?
toto nie je droga v pravom zmysle slova, treba si to vsetko nastudovat akurat
do tejto drogy by som sa asi nepúšťal nikdy ... mám totiž skúsenosť s jedným silným halucinogénom a ako veľmi som dovtedy chcel niečo také skúsiť a uvidieť na vlastné oči a pocítiť halucinácie tak teraz to už nechcem nikdy zažiť ... ale ako sa hovorí, skúsenosť je najlepší učiteľ ... ak ťa to láka, len do toho
@kepo124 - kašli na to a never drístom o drogách (žiadnych). Nejde vôbec o to či na plátne je niečo, čo bolo vytvorené rastamanom. Ak ti to nejde načisto tak radšej štrikuj.
@2
jj urcite najtvrdsia droga
ja osobne by som to neuzila, lebo by som sa bala, ze by som mala dajaky bad trip a s mojou psychikou labilnou by som sa z toho asi tazko dostavala
Razin asi vyskusam , zajdem za babou Mrchozrut malovat (ako tak) viem ale ta myslienka ze by som dakazal vidiet hudbu vo farbach alebo pocul farby ma uchvacuje od vtedy kedy som videl serial hrdinovia a v nom nemu hrdinku ktora dakazala vidiet farby popri tom ako hrala na nastroj mam silny vztah k hudbe (hlavne k vaznej)(hram aj na klavir) aj k vytvarnemu umeniu tak preto by som to chcel aspon raz vyskusat
naštuduj si o tom veci a na základe toho sa rozhodni, či si to zoberieš...ak si psychicky vyrovnaný a otvorený človek, tak ti to odporúčam. ALE opatrne. je nevyhnutné mať dobré SET a SETTING. To znamená byť v pokojnom prostredí a pokojný aj zvnútra..nie v detskej izbe, kde ti každú chvílu môžu vtrhnúť rodičia, alebo na ulici medzi ludmi, atd...Ale aj zlý trip sa dá spracovať na lepší rozvoj osobnosti - ked prejdeš tým najhorším peklom v celom vesmíre a hrôzami, aké si ani nevieš predstaviť, ked všetky tie najhoršie zážitky v živote zažiješ zosilnené a predlžené...tak si potom v reálnom živote v zlých situáciách povieš - pff, toto ma má trápiť? ved ja som už zvládol daleko horšie veci (ten bad trip).
sám som ale LSD nemal, ale plánujem. toto hovorím z rozprávania iných + z čítania o tom.
Pred LSD mám obrovský rešpekt ... mne osobne to stálo za to, aj ked mám aj veľmi, veľmi nepríjemnú skúsenosť ... ale aj veľmi príjemné skúsenosti, je to proste risk ... záleží od toho či ti to za to stojí ...
nechce sa mi čítať tie sračky čo tu píšu amatéry.. daj si to, neolutuješ ako píše @22 .. je to risk, lebo na veľa veciach záleží, aký bude trip.. ale mne ako umelcovi to stálo za ten risk, je to inšpirácia, neboj sa
@dominika79
"LSD urcite neskusaj!!! nikde uz nenajdes tvrdsiu drogu. Uz po prvom uziti mas dozivotne psychicke problemy ak sa popri halucinaciach nevrhnes z okna alebo nieco podobne."
...tebe šibe? netvorí psychickú ani fyzickú závislosť, je takmer nemožné sa ním predávkovať, a ty vyhlásiš toto?
(+ môžem ti s určitosťou povedať že mediálne opisy efektov sú silno, siiiiilno prehnané. )
@kepo124 zátvorka v predošlom odstavci, tvoje očakávania sú prehnané.
@midnight to z vlastnej skúsenosti? ako mal som LSD zopár krát ale že je to najtvrdšia droga by som netvrdil. Nikdy ma nenapadlo skákať z okna šak som neni magor, len na lsd som ako..zahodil som klúče, telefón, peňaženku, lebo som si vtedy uvedomoval mooc svoju nedôležitosť v systéme a spojenie z univerzom (a šak kamoši to pozbierali) a fakt mi nepreplo.
a pozeral som na tienitko červenej lampy, v kresle som sedel uvoľnený a videl som západ slnka, modré nebo, les... a potom z praskliny na plafóne sa stal eqalizér..do hudby vlnovka, prebublávali nejaké veci..kamarátkin sveter vyzeral ako keď sa pudig varí
ak si nemal žiadne predošlé skúsenosti s drogami, tak s halucinogénmi na začiatok... to by som neodporúčal, teraz ti zas neradím že začni s trávou a to ťa dostane k tvrdším drogám ako to veľa anti nadšencov propaguje... ale osobne neodporúčam ...
ja som na končiacich sa jeho účinkoch napísala pár textov, ktoré všetky následne v literárnych súťažiach ocenili minimálne čestným uznaním, takže to pomáha A písať viem aj bez užitia drôg, uspeli aj tie texty, ktoré som nenapísala počas stavu na LSD, takže nepočúvaj tých magorov, čo ti vravia, že keď nevieš maľovať bez nich, tak choď štrikovať.
ale prikláňam sa k názoru, že halucinogény ako prvé rande so zmeneným vnímaním.. hm ja som túto chybu spravila, akože bol to zážitok ako hrom, ale celkom dosť bad trip... a boli to hríby, nie LSD. ale ako mnohí spomínali, ide o to, kde a s kým sa budeš nachádzať, ja som vtedy spravila tú chybu, že som bola uprostred letnej, horúcej, pracovnodennej Bratislavy s chalanom, ktorý bol v BA asi piatykrát, ja som mala sladkých pätnásť a ... proste je veľmi dôležité, kde budeš, s kým budeš a ako sa budeš cítiť pred tým, než užiješ. si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
môj úprimný názor je že je to pičovina, a malá dávka nemôže spôsobiť až taký stav (ne)vnímania reality. no neviem, ešte som to neskúšala.
psychedelic art je podľa mňa super
na kazdeho vsetko funguje inak, capisi?
toto nie je droga v pravom zmysle slova, treba si to vsetko nastudovat akurat
jj urcite najtvrdsia droga
ja osobne by som to neuzila, lebo by som sa bala, ze by som mala dajaky bad trip a s mojou psychikou labilnou by som sa z toho asi tazko dostavala
sám som ale LSD nemal, ale plánujem. toto hovorím z rozprávania iných + z čítania o tom.
"LSD urcite neskusaj!!! nikde uz nenajdes tvrdsiu drogu. Uz po prvom uziti mas dozivotne psychicke problemy ak sa popri halucinaciach nevrhnes z okna alebo nieco podobne."
...tebe šibe? netvorí psychickú ani fyzickú závislosť, je takmer nemožné sa ním predávkovať, a ty vyhlásiš toto?
(+ môžem ti s určitosťou povedať že mediálne opisy efektov sú silno, siiiiilno prehnané. )
@kepo124 zátvorka v predošlom odstavci, tvoje očakávania sú prehnané.
a pozeral som na tienitko červenej lampy, v kresle som sedel uvoľnený a videl som západ slnka, modré nebo, les... a potom z praskliny na plafóne sa stal eqalizér..do hudby vlnovka, prebublávali nejaké veci..kamarátkin sveter vyzeral ako keď sa pudig varí
ale prikláňam sa k názoru, že halucinogény ako prvé rande so zmeneným vnímaním.. hm ja som túto chybu spravila, akože bol to zážitok ako hrom, ale celkom dosť bad trip... a boli to hríby, nie LSD. ale ako mnohí spomínali, ide o to, kde a s kým sa budeš nachádzať, ja som vtedy spravila tú chybu, že som bola uprostred letnej, horúcej, pracovnodennej Bratislavy s chalanom, ktorý bol v BA asi piatykrát, ja som mala sladkých pätnásť a ... proste je veľmi dôležité, kde budeš, s kým budeš a ako sa budeš cítiť pred tým, než užiješ. si.