cawte pocujte ked som sa rozisiel z jednou babenkou a predstierala ze ma dalsieho chalana a stale mi hovorila nech jej dam pokoj ale pritom stale ona mne pisala a volala nech idem von...co to znamena?pom jej vinadal a odvtedy mi nepise..ale obcas zavola c
ja by som si o tom myslela, ze je to totalne decko, ktore ti za tieto uvahy nestoji .. to sledovanie s kamoskou ma fakt dostalo, to sme robili v piatej triede na zakladnej skole
uhadli ste ma 14 ale tam neriesim ci ma lubi..natom mi nezalezi ale to otravovanie..ked som vonku a cez mesto pomne kricia ze ma sleduju a ze nemam ziadnu babu?no podla mna je to cudne ma to otravuje
nheeeeee..onaa chceeee abyy si naa nu ziaarlil...!!!!!! thooo cooo boooloooo wooonn .....!!!!urrčiitheeee lebo aj ja som tho raz urobila lebo som chcela abyy ziarlil na mnaa jeden chalann.................nhoooa thooo sleedoovaaniee podla na mna je tho trapne aee ona chce bxxt v tvojej pritomnostii alebo ja newem jej stacii len tha widet..ale ja si mxslim ze ona thaaa chcee!!!!lubi..heh...nhoo...
no a tak to, ze ti vravela, ze ma chalana ti hovorila mozno prave preto, aby si ziarlil a mozno aj preto, lebo si chcela zachovat istu "tvar" ...a s tym sledovanim fakt neviem co chcela dosiahnut...a podla mna to ani ona nevie...
nooo..ta holka je co zac..? ona je asi uplne mimo...je to malicke dievcatko, ktore uplne ale no vazne uplne nevie co chce...a asi ani nikdy nebude vediet....jedna moja "kamoska" je tiez taka...a jej poskledny..no vlastne aj jediny chalan bol v poho...ale ona s nim chodila len zo srandy...lebo bola sama....a teraz ju nikto nechce....myslim,ze su na tom rovnako...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Uff.. správanie ako z piateho ročníka ako spomínala Keuska