tyka* V laske a vojne je dovolene vsetko A nekecaj tu ze nechces ublizit pretoze prave taky ludia ublizuju najviac. Neviete pochopit ze kratky proces je to najlepsie co sa da chvilkova bolest a potom pokoj.
ako sa poznam radsej by som to neriesila....nemala by som na to nervy a chytala by som depky....takze bud jeden alebo ziadny....a keby sa mali poznat a ja by som mala s oboma daco riesit tak radsej ani jeden...
zlom: tak keby si NIEKOHO (cize jedneho) z nich lubila ako si napisala v prispevku 9. tak nie je co riesit lebo vies koho lubis.
ale ak to je len take ze "uf uf aky srackovia, strasne sa mi pacia" tak radsej by som to nechala plavat. za cas ta to prejde dojdu ine objekty, do ktorych sa zabuchnes...
Najhorsie co mozes urobit je riesit s oboma naraz...zamotas sa do toho a potom zostanes v takych srackach ze ta odjebu obaja..a potom si budes trieskat hlavu mala som dvoch a teraz nemam ani jedneho. A ak boli na teba namotani tak zostanu nestastni oni a potom aj ty. Lebo nikomu sa nepaci ak riesis s niekym inym a este ked je to jeho najlepsi kamos. Bud si vyber toho koho mas fakt rada alebo sa na nich vykasli oboch=p
Presne tak ako napisala Elemia. Keby niekoho lubis vies kto to je.. takto je jasne ze nelubis ani jedneho.. A ak sa budes hadat ze to tak nie je, tak tym len potvrdis ze spadas do kategorie under 16 (nechci vediet aky nazor mam na taketo baby)
A da sa vôbec lúbiť dvoch ludí naraz? Moja kamrátka si myslí, že keď sa človek nevie rozhodnúť a lúbi dvoch tak to ani nie je láska, že v podstate nelúbi ani jedneho... Ja si zase myslím, že je to možne. Na svete je rovnovaha. Niektory nemaju radi ani samych seba, alebo len seba...prečo by niekto iny nemohol mať rad viac ludí...
Nocturnuspsyche majko majko,, snazim sa zistit rekciu ludi.. nie som to ja osobne ale pisem pribeh potom ti ho poslu ale zistujem co si mysliao laske k dvom ludom.. aprichadzam na to ze to asi neexistuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Zlom: Rozhodnut sa bud pre jednu, alebo neriesit vobec...
ale ak to je len take ze "uf uf aky srackovia, strasne sa mi pacia" tak radsej by som to nechala plavat. za cas ta to prejde dojdu ine objekty, do ktorych sa zabuchnes...
teraz nemam cas pisat lebo mam stale vela roboty