ahojte.som totalne v koncoch.zhruba pred dvomi rokmi som sa rozisla s chalanom po 3,5rocnej znamosti.Dlho som sa trapila a trapim sa vlastne stale,ale vsetci naokolo mi hovorili,kasli nato ved zivot ide dalej skus zabudnut.Dobre teda tak sme sa s kamoskou
....ty budes mat zle svedomie nie ja.... avsak co ti k tomu povedat? Ako sa to vravi? Co si si navarila to si aj zjec. avsak dost krute .... ano ano a je to voci tomu tvojmu nefer
moje zlate. to mas blbe.. neviem sice ako ti pomôct -asi iba tolko, ze ti neostava nic ine, ako zabudnut na staru lasku- ale chcem ti aspon zazelat vela sily a stastia a tak zmurk, zmurk. neurob nieco, co by si potom lutovala.. a usmievaj sa
Ked si zoberes toho co nelubis, tak budes mat nahovno cely zivot a budes si to cely zivot vycitat. Ked niekoho lubis, tak na neho nemas sancu zabudnut, budes na neho mysliet stale.
Takymto sposobom na neho urcite nezabudnes, aky si si vybrala. A ked nechces sklamat snubenca, tak sa s nim o tom porozpravaj urcite to pochopi
Ja byt tebou,tak sa s nim urcite rozidem..Sak sa blizite svadbe!Jak mozes chodit s jednym, ked si este nezabudla na toho druheho...najprv zabudni a potom mozes ist do dalsieho vztahu....drzim palce...
ja ta uplne chapem ja to mamm take tjez chodila som s chalanom tri a pol roka rozisla som sa s nim sice ja ale neprejde den kedy by som na nho nemyslela a to uz mam rok priatelaa:......je to tazkeee:.....
Viem si predstavit co ti beha po rozume ked pozeras terajsiemu priatelovi do oci a odpovedas mu na otazku ci si ho vezmes. " ach boze co to robim,ved to nie je fer vsak?" no strach povedat pravdu, strach vidiet priatelovu reakciu na tvoje pravdive slova ti paskou prelepuje usta. Nie nic nepovies. Zamysli sa vsak prosim ta nad tym, koho zivot tymto rozhodnutim pokazis? Pre niekoho si cely svet ak sa nemylim... a ty este vahas? Urob co je potrebne cim skor aby niekomu dalsiemu nespadol svet. A ak milujes byvaleho tak mu zavolaj,stretnite sa a porozpravajte resp zisti na com u neho si a uvidis ze ak ta odmietne tak aj tebe sa bude lepsie zit a budes mat cistu hlavu pripravenu mozno aj na svadbu. Good luck!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Takymto sposobom na neho urcite nezabudnes, aky si si vybrala. A ked nechces sklamat snubenca, tak sa s nim o tom porozpravaj urcite to pochopi
nech ti vyjde to co si zelas...
have a good time
ale aj tak vela stastia nech to poriesis, aj ked tym, ze si vezmes niekoho koho nemilujes, nic neporiesis..