Chcel by som radu. Mal som v sobotu stužkovú a bol som tam s dievčaťom, kotrú poznám možno tak 3-4 mesiace, osobne sme spolu boli naozaj málo, písali sme si skôr iba na FB. Pozval som ju na stužkovú a súhlasila, veľa krát som ju volal von, ale vždy sa vyh
ak nie ste spolu často v kontakte, tak sa asi kašli na to...ak ste, tak jej to skús dakde medzi rečou spomenúť...použi však trochu jemnejšie slová ako napríklad, že sa ti páči...ak je inteligentná, pochopí, ako to myslíš a súčasne ty nebudeš znieť tak žiadostivo...ďalší krok je na nej....ak sa nechytí, netlač na ňu, nevyhľadávaj ju...žiaľ asi sa rozhodla inak ako by si chcel
@6 a čo by som ti poradil? tak asi len že skušaj sa s ňou spoznať viac. Ono keď s tebou nechce moc ísť von a jedine si s ňou píšeš tak musíš dajak parádne zaujímavo začať písať aby s tebou chcela isť von!
podľa mňa si len poblúznený + predstav si, že by to bolo naopak a niekto o koho by si mal záujem by ťa pozýval, povedal by si mu niečo z toho čo ti ona povedala, že sa ti nechce, nemáš čas a podobné prúpovídky.
Mne sa stalo to iste tiez som bol zalubeny do jednej 18ky bola strasne krasna tvar ako princezna a telo dokonale aj ked som s nou nahofou nebol myslel som furt na nu, ale potom som spoznal zenu svojho zivota a s nou je to uplne o inom citim ze sme boli pre seba stvoreni mozno sa pozname z minuleho zivota. Bola to.laska na prvy pohlad kto nezazije nepochopi.
Kašli nato, nestojí to zato. Rozbiť vzťah dá neskutočnú prácu a nakoniec zistíš, že si to robil zbytočne, lebo ona vlastne nechce teba alebo ty ju. Keby si ten čas a energiu minul na hľadanie iných, tak ich nájdeš aspoň 5...S ktorými sa to neporadí tiež...Ale aspoň ich bude viac...
Alebo ma nepočúvaj, veď kto už vie o pokazených vzťahoch viac než ja. A ty chceš nepokazený vzťah.
Ach jeez... takže takto.
V prvom rade ak ťa niekto priťahuje nemusí to skončiť partnerstvom...
ASI si sa zaľúbil ... tak ty ani nevieš či si sa ozaj zaľúbil ale chceš jej vyjaviť svoje city... Tak najprv si ich ujasni...
Ak jej to chceš povedať kľudne ale ak pri tom mieniš niečo očakávať, alebo jej to ideš hovoriť v domnení že sa rozíde, ale bo ak sa rozíde pôjde za tebou, si dement.
Niektore veci sa nemusia hovorit. Povies jej to a co ma robit? Nehovor jej to, ukaz jej to. Ked ju chces, snaz sa s nou travit viac casu, ked vam bude spolu dobre, pojde to samo, ale to len v pripade, ze ma nefunkcny vztah, lebo ak je funkcny, nebude mat pre teba miesto.
Inac preco si ludia volavaju na stuzkovu dievca/chlapca "len aby mali"?
Par kamosov z vychodu mi vravelo, ze u nich si clovek radsej zoberie na stuzkovu kamosku alebo kamoskinu kamosku ktoru videl raz na zastavke, len aby nesiel sam
Co mi pride dost divne, lebo ja som sa vzdy stretla len s tym, ze pokial v case stuzkovej nemas frajera/frajerku, tak proste ides sam, nikomu to nepride divne a nikto to neriesi...
ja NIKDY nepochopim, ako si niekto na stuzkovu moze brat partnera, aj keby boli spolu 4 roky, skratka cudzi clovek tam nema co robit, aj pre vlastne dobro
@antifunebracka
Pre väčšinu ľudí stužková má jedinú funkciu iba ako udalosť kde sa môžu predvádzať a prezentovať svoj spoločenský status. Treba ukázať svojho partnera, drahé oblečenie, ukázať ako veľa kamarátov máme. Dostať 50 čokolád a 120 kytíc. Nejde im o prezentáciu triedy. Tá je tam len na to aby ešte viac vynikla genialita jednotlivca
@22 absolútny súhlas! My sme tiež nemali partnerov na stužkovej. Teda, bol tam priestor, kedy sa mohli prísť pozrieť, na program a tak, to bolo v podstate verejné, ale inak to bolo pre učiteľov, nás a rodičov. A vôbec sme nedostávali kvantá kytíc (aspoň nie priamo tam), ani kvantá darov a pritom si myslím, že sme sa zabavili nadštandardne a triedu to veľmi spojilo. Ale to, že dnes vyzerajú stužkové ako píše @23 je žiaľ výsledok výchovy a určenia priorít svojim detičkám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ty si strasne silno nevzdelany.... kto ma lustit tie kliky-haky co pises?
Alebo ma nepočúvaj, veď kto už vie o pokazených vzťahoch viac než ja. A ty chceš nepokazený vzťah.
V prvom rade ak ťa niekto priťahuje nemusí to skončiť partnerstvom...
ASI si sa zaľúbil ... tak ty ani nevieš či si sa ozaj zaľúbil ale chceš jej vyjaviť svoje city... Tak najprv si ich ujasni...
Ak jej to chceš povedať kľudne ale ak pri tom mieniš niečo očakávať, alebo jej to ideš hovoriť v domnení že sa rozíde, ale bo ak sa rozíde pôjde za tebou, si dement.
Par kamosov z vychodu mi vravelo, ze u nich si clovek radsej zoberie na stuzkovu kamosku alebo kamoskinu kamosku ktoru videl raz na zastavke, len aby nesiel sam
Co mi pride dost divne, lebo ja som sa vzdy stretla len s tym, ze pokial v case stuzkovej nemas frajera/frajerku, tak proste ides sam, nikomu to nepride divne a nikto to neriesi...
Pre väčšinu ľudí stužková má jedinú funkciu iba ako udalosť kde sa môžu predvádzať a prezentovať svoj spoločenský status. Treba ukázať svojho partnera, drahé oblečenie, ukázať ako veľa kamarátov máme. Dostať 50 čokolád a 120 kytíc. Nejde im o prezentáciu triedy. Tá je tam len na to aby ešte viac vynikla genialita jednotlivca