baby a chalani stalo sa vam uz ze ste s niekym velmi dobri kamrati a zrazu zistite ze ho milujete....ak hej tak mi prosim napiste ako ste to riesili...a ak sa vam to nestalo tak mi prosim napise svoj nazor na taketo vztahy
Ja sa s opačným pohlavím poväčšine neviem ani kamarátiť, asi mám nejakú blbú poruchu v komunikácii, a toho jedného, čo som mala - nieeee, to je... no, ako keby si sa buchla do nejakého rodinného príslušníka, proste... nemožné, nepredstaviteľné, úplne nenormálne . Ale inak sa to stáva, len ja si to u seba neviem predstaviť.
nestalo...ale osobne poznam jeden taky kuriozny pripad kde sa take stalo...lenze neriesitelne,kedze z tych dvoch ludi jeden bol hetero ktory sa pacil gayovi...krute
dobry kamarat je lepsi ako partner. Ak je to len jednostranne,nenic to pekne co je medzi vami,zmier sa s tym,ze ti patrit nebude a hotov. Uzivaj si tie kamaratske chvile, kzm mozes.
stalo, a riešila som to dosť dlho, nakoniec ma niekto presvedčil, aby som prišla s pravdou na povrch, lebo som sa fest trápila, nevyšlo to, sme dodnes kamaráti
Stalo, poznám to. Ale povedala som si, že nebudem kaziť to pekné, čo medzi nami je, lebo so mnou chalan najdlhšie vydržal 2 týždne a keby sa to stalo aj v jeho prípade ktovie, ako by to pokračovalo- či by sme boli schopní medzi sebou komunikovať atď.
mam s tym skusenost ale aspon som zistila aky moj byvaly velmi dobry kamarat je v skutocnosti a boôa som velmi sklama zo zistenia ze je len arogantnou babkou v rukach jeho babky no co niekedy su ludia velmi dobri herci a dokazu schovat bezcharakternost za velmi dobru masku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a vlastne ano chcel som byvalu kamaratku..