Verím že s týmto sa stretol každý, ak nie ešte vás to len čaká
Aký máte postoj k tomu neustále sa prezvánať so svojou druhou polovičkou?
Ste rád/a alebo vám to vadí ?
Moj osobný názor je že to je celkom pekné ale nemalo by sa to vynucovať je to
z toho som uz vyrastla... niekedy to fakt otravuje neustale prezvananie.. a ked chces tomu druhemu dat vediet ze ti chyba tak mu napises sms alebo zavolas...
taketo prezvanacky som zazivala doooost davno
s mojim priatelom sa neprezvaname... ked sme v praci tak si zavolame a potom sme spolu stale lebo spolu byvame takze sa nemusime prezvanat... a ked sme spolu zacali chodit nepamatam si ze by sme sa prezvanali... ako hovorim prezvanala som sa s niekym ked som bola mladsia.. vtedy som sa aj tesila pokial to nebolo stale a nebolo to otravne... ale teraz by mi to asi vadilo... lebo si hovorim ze ja aj priatel pracujeme teda peniazky ako tak mame.. tak preco nezavolat? aspon toho cloveka budes pocut a nie prezvanat...
prezvananie?? kravina najviac ma vi vytocit, ked poviem, ze sa streneme napriklad zajtra o siestej a pride mi este 5smsiek, ze ci to plati teda, ked raz poviem, ze hej, tak hej. maximalne prezvonim raz, ze na nu myslim, ona mi prezvoni a je to ok nie??? neznasam nesustale smsky a prezvanacky. Aj tak je to o nicom, uznamvam len relane stretnutia a fyzicky kontakt Chcel by som zit v dobe, ked este neboli mobili a internet bol v pklienkach a nemusel som 8x napisat sms s tou istou vecou, aby mi dievca na stretko prislo. Lebo Kamaratovy sa napriklad stalo, ze povedal, aby sa stretli o tyzden a ona tam nakoniec neprisla s tym, ze jej nedal vediet ci to plati to som sa rozpisla zase od veci
neznášam to, je to podľa mňa trápne a otravné, hlavne ak si niekto prezváňa každých päť minút,,,,keď chcem, aby niekto vedel, že naň myslím, tak napíšem sms alebo zavolám...(ale zase nie každých päť minút)
naposledy som sa s niekym prezvanala tak na zakladnej skole... pride mi to zbytocne a vyrusuje ma to, radsej napisem nejaku peknu smsku, namiesto tisic prezvoneni
Nezažila som to (našťastie) a ani ma to nečaká a keby ma niekto prezváňal, tak mu ten mobil narvem do trtáča (+ vybodnem sa naňho, viď nižšie napísané), ale naprieč + by schytal fraktúru lebky. Mne volá nanajvýš tak mama abo oco, aj to veľmi výnimočne a ostatným nedvíham.
Btw, môj názor je, že to je nehorázne trápne, otravné a strašne infantilné. Skôr by som čakala, že to robia iba deti do 12 rokov a zaostalí jedinci.
nenavidim prezvananie..fuuuuj..bud zavolam alebo napisem sms...prezvanam ja alebo mna len vtedy ked volaco potrebujem a nemam kredit..ja vzdy po prezvoneni volam nas5 ze co do odomna chcel
Prezváňanie je pekné, ale netreba to preháňať.A hlavne nenávidím, keĎ mi ide potom slečna vyhadzovať na oči, že ju nemám rád a nemyslím na ňu, kvôli tomu, že neprezváňam.O tom, či ma má niekto rád predsa nerozhoduje počet prezvonení...
prezvánanie je totálna blbost....ked človek prezvoní znamená to maximálne zavolaj nemám kredit...ak mi niekto povie, že len tak preznánal, tak mám chut ho uškriti cez mobil...
to je blbost akoze ty napriklad niekto prezvoni cez hodinu a ucitelka to pocuje no hnet pruser no ten clovek musi byt pekne nahnevany
to neni prejav lasky otravovat cloveka a rusit ho pri niecom dolezitom
sem tam....je to pohoda...ale nie vkuse....raz za cas je to pohoda. Ale inak neprezvanam vôbec...ak nieco chcem tak zavolam/napisem....a nie si prezvanat jak tupec milion krat za den....to je normalne mozno pre 13-rocne "zalubene" deticky
ako niekedy je to milé,ale ked NONSTOP 24hohin,tak to je moc sa mi zda..
a neraz sa mi to uz stalo..proste je to uz otravnee..
a hej,ked nieco dotycny chce,nech napise radsej sms abo zavola,...bo ked prezvana,mam pocit,ze nieco chce a potom zavolam naspat ze co si chcel a on ze nic,ze len tak..ja ze tak chod dpc
nikdy som tomuto neprišiel na chuť... prezváňanie beriem ako upovedomenie o tom, že niekto nemá kredit/paušál a mám mu zavolať. ak by sme sa len tak zo srandy prezváňali, nevedel by som potom kedy naozaj niečo potrebuje.
a je to aj celkom dosť zabíjanie času ak sa prezváňate pol hodinu vkuse. teda ak ma drahá náhodou prezvoní tak volám naspäť s tým, že ma zaujíma čo potrebovala...
noo ja svojmu frajerovi usim furt prezvonit ked idem domov, ze aby vede ze sa mi nic nestaloD... ale to je asi tak vsetko.. a ked mu len tak prezvonim.. co sa dako nestava.. tak mi hned zavola ze co potrebujem : :. a taak
a tak ako kedy staci razacas a viac ne niekedy to aj vadi ked vkuse telefon zvoni inaak @amatter ou jee takmer kazde rano a jeden raz vecer ete budem namyslena
neznášam to...mobil mi potom zvoní a ja neviem či mám k nemu bežať alebo je to zas len prezváňanie...a nie je to žiadny dôkaz lásky. myslieť na niekoho sa dá aj bez toho, aby ste mu to museli dokazovať...
prezvanam ked ako @petka9 nieco potrebujem alebo ked mi niekto napises sms a ja už nemam vela kreditu na odpisovanie, prezvonim aby vedel, ze som si ju uz precitala... ale moja draha polovicka nema kredit, ani len na prezvananie, tak je moj mobil cely den zahrabany bud v kabelke alebo pod vankusom doma
heh neviem preco je tolko ludi proti... ja ked 5 krat denne 45minut lezim na lavici v totalnej ukrutnej nude tak ma celkom potesi ked mi priatelka prezvoni jasne ze ked mam daco na praci tak neodzvanam a robim si dalej, a zvonenia mam v skole aj tak vypnute
nikdy som si s nikym s kym som chodila neprezvanala takze mna to nejak nepreslo dufam ze ani necaka ...totiz, nepripada mi to ako nejaky prejav lasky skor ako prejav detinskosti
niekomu sa to prezvananie zda mile. .dava tym najavo dotycnemu, ze na neho mysli..
niekto si to prezvananie doslova vyzaduje a ked ho ta druha polovicka neodzvana tak si mysli ze ho uz nema rad..
na zaciatku vztahu smeto robili aj my..prezvanali sme sa..ale teraz uz len ked nemoze odpisat tak prezvni ze prisla sms (to si vyzadujem, aby osm evdela ze sms prisla, lebo par krat sa nam stalo, ze neprisla (zahada), a este ked chcem s nim hovorit...alebo naopak...inak uz sme z toho nejak ,,vyrastli"
prezvananie jee tak akurat dobre ze prezvonim aby vedela ze na nu myslim...ona odzvoni ze ma,maa tie rad a to je vse nemam raad ked niekto sa prezvana a niekedy aj 100x po sebe:d to nee raz staci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
to je asi pre takych pubertiakov...
s mojim priatelom sa neprezvaname... ked sme v praci tak si zavolame a potom sme spolu stale lebo spolu byvame takze sa nemusime prezvanat... a ked sme spolu zacali chodit nepamatam si ze by sme sa prezvanali... ako hovorim prezvanala som sa s niekym ked som bola mladsia.. vtedy som sa aj tesila pokial to nebolo stale a nebolo to otravne... ale teraz by mi to asi vadilo... lebo si hovorim ze ja aj priatel pracujeme teda peniazky ako tak mame.. tak preco nezavolat? aspon toho cloveka budes pocut a nie prezvanat...
ľúbim sa nerovná prezváňam
Mne strašne vadí už to keď niekto prezvána alebo jemu prezvánajú a ja s ním komunikujem, pprípade sa baví z mobilom.
A už vonkoncom mi lezie na nervy keď mi niekto prezvoní a čaká že zavolám späť.
fúúúúúúj mobilom, chcem žiť v dobe spred desiatich rokov
Btw, môj názor je, že to je nehorázne trápne, otravné a strašne infantilné. Skôr by som čakala, že to robia iba deti do 12 rokov a zaostalí jedinci.
vlastne neznasam, ked ma hocikto prezvoni.. a celkovo neznasam vyznavanie si citov cez telefon...
to neni prejav lasky otravovat cloveka a rusit ho pri niecom dolezitom
JJ je to detinské no naše holky (mesto z ktorého pochádzam) si na tom dáko potrpia
Asi sme tu akosy zaostalí xD
a neraz sa mi to uz stalo..proste je to uz otravnee..
a hej,ked nieco dotycny chce,nech napise radsej sms abo zavola,...bo ked prezvana,mam pocit,ze nieco chce a potom zavolam naspat ze co si chcel a on ze nic,ze len tak..ja ze tak chod dpc
a je to aj celkom dosť zabíjanie času ak sa prezváňate pol hodinu vkuse. teda ak ma drahá náhodou prezvoní tak volám naspäť s tým, že ma zaujíma čo potrebovala...
niekto si to prezvananie doslova vyzaduje a ked ho ta druha polovicka neodzvana tak si mysli ze ho uz nema rad..
ale poznam ludi ktori sa dokonca chvalia ze jezisi vies kolko krat ma prezvonil dnes?50x ..jaj lubim ho..jeziiiis