tak mam problme som sa zalubila pre mna super chalana ale som počula o nom welmi zle weci je welky suknickar a tak pišeme si a ked je pri mne joj no najradšej by som ho pobozkala on wie že ja ho chcem!!..prosím pordtee mam zbudnut alebo j newem čo robit..
ako...nic proti, ale... dalsi vztah v 13? Naco riesis chalanov, ked si mozes uzivat mladosti alebo lepsie povedane este detstva? Kks, nechapem..., ale vlastne chapem, ja som bol prvykrat zalubeny, ked som mal 8 a vydrzalo mi to do 15, ale chodit a bozkavat sa s niekym, to ma ani nenapadlo, len som na nu zamilovane pozeral
Hm najprv si over ci tie reci niesu len keci ktore si niekdo len tak vymyslel lebo to sa stava vermi je to normalne najprv si to over dobre a potom hovor ze je suknickar : disappointed:
nedavaj na reci druhych...zistis samaa... jakaa rada..hehs,vies co sa vravii...baba sa nenamotana jedneho chalana z 10..chalan sa namota ne jednu babu z 10.. mozno budes ta jedna... haaa... ak je ten suknickar..!!!
Nič proti, ,no mám najradšej keď tu 13 dospievajúce deti idú vypisovať o chalanoch, ,láske a nwm o čom všetkom. Kokos, keď som ja mala 13 a viac, ,nepoznala som ani poriadne nejakých chalanov - čisto čo boli iba kamaráti - no a to sme blbli, ,robili kraviny, ,a ne že "ľúbiť? neľúbiť?" toto neni normálne.
Veď nejakému decku môže z toho, ,že ho niekto nebude chcieť až tak prepnúť, ,že si niečo spraví. .. toto ešte neni pre vás dpc! Ja mám iba obyčajných 17 rokov a chalana nemám, no ani mi nechýba. ..
naco v 13-tich riesis take veci...zacni teraz s chalanmi kazdy tyzden alebo mesiac maj ineho a kym budes mat 15 budes ich mat tolko vystriedanych ze az...a ked budes starsia a rozumnejsia mozes to lutovat...
heej! podla mna to nezalezi na veku!lubit moze hocikto a hocikedy....ale v tvojom pripade sa na to radsej vybodni....nema zmysel nim stracat cas..zbytocne sa skor ci neskor sklames takze ho nechaj ist svojou cestou a ty chod tou svojou...
wer tomu ze niesi zalubena to sa stawim o kolko alebo o co ces heh aale pacit sa ti moze to je ina wec..aa hm to co si pocula nemusi byt wobec prawda..ale tiez moze..aale kazdy chlapec sa moze zmenit..ale aj nemusi..taak ak s nim si a wes ze sa pacis aj ty jemu skuste spolu byt a ked wam bude spolu fajn nie je co riesit ale ak ta bude podwadzat..no zas nie je co riesit..zrejme ta nema tak rad ako si si myslela..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Pocula si to? Si si tym ista? Najpr by som sa s nim porozpraval a tak...skus t
Veď nejakému decku môže z toho, ,že ho niekto nebude chcieť až tak prepnúť, ,že si niečo spraví. .. toto ešte neni pre vás dpc! Ja mám iba obyčajných 17 rokov a chalana nemám, no ani mi nechýba. ..
To tu už fakt len málo ľudí rozmýšľa tak triezvo?
ja nevidim ziadny problem