No po desiatich rokoch vytiahnut tuto fotku musi byt pre bulvar uplne super... Inak Lucka je sympatacka a Landa este vacsi. Podla mna sa poucil aj Daniel a ona mozno bola na mol. Minulost by sa mala uz nechat minulostou raz a navzdy, no bulvar nema pravidla a tak ich to musi strasne tesit.
o tom, že Bílá má nejaké pofidérne sklony- neviem
Landa bol aký bol, ale to v čase Orlíka a myslím, že teraz to už má za sebou a to, čo napíše nejaký bulvárny plátok by normálneho človeka nemalo vzrušovať
Ze hajlovala Bila, tak to beriem akoze blby vtip, ale Landa... Hlavne, ze sa dusuje, ze on je len nacionalista, nie neonacista, ved aj Orlik sa prezentoval akoze proti takymto veciam (napr. ich skladba Faschos), hm, alebo len provokuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
hovno makové
» www.birdz.sk/webka/tenario/b...
@4 súhlasím
ok šak v pohode ale nepáči sa mi. osobne by som ho na ulici v noci stretnúť nechcel
a že tú značku nenosia nackovia
@9 inak pobavila som sa
a tušim ma lucka biela cigánske korene, ale nevadí
a každopádne spieva popi*i
ja stem ist hajlochuvat...jooj
a inaksie,tdroj informacii vyzera velmi doveryhodne, doveryhodnejsie jak jaro dragan
Landa bol aký bol, ale to v čase Orlíka a myslím, že teraz to už má za sebou a to, čo napíše nejaký bulvárny plátok by normálneho človeka nemalo vzrušovať