Všeobecne asi skôr druhá možnosť, ale v mojich zopár skúsenostiach je to presne naopak - v jednom prípade sme boli predtým dobrí kamaráti a nič z toho, skončilo to skôr ako začalo a už nie sme ani kamaráti no. V druhom prípade naopak, spoznali sme sa na Birdzi a tvoríme pár od toho dňa, kedy sme sa prvýkrát stretli pred štyrmi rokmi čiže budovali sme vzťah už ako pár. Aj keby to náhodou dakedy nevyšlo, je to môj najdlhší a najvážnejší vzťah a určite neľutujem, že sme sa do toho vrhli týmto spôsobom. Takže v mojom konkrétnom prípade prvá možnosť, ale skôr len ako štatistická odchýlka
Priateľka vás opustí kvôli kadejakému kokotovi a vy sa potom uvedomíte, akú blbosť ste spravili, že ste ju milovali.... takže asi skôr najprv niečo vybudovať pre seba, pretože vaše peniaze, vaše vzdelanie budú stále s vami. Partner vás opustí a vykašle sa na vás a je lepšie mať niečo vybudované a nemať partnera než nemať nič vybudované a nemať ani partnera... obidve možnosti sú na piču. Je to len o tom vybrať si menšie zlo... bohužiaľ, dnešná doba.
Jednoznacne prva moznost, najprv laska a vztah, a potom sa moze nieco budovat. Ono mnohokrat si myslime, ze nieco budujeme, ale druha strana to moze brat uplne inak, a castokrat po mesiacoch budovania zistite, ze vlastne ste len nahradnik, fuck buddy alebo aj nejaky buddy na zabitie nudy.
Ja by som chcela vediet, ci ide o budovanie zivota v zmysle praca na cieloch, ambiciach, sebe... alebo riesime budovanie "vztahovych veci", dovera a podobne. Nerozumiem. Dik
z kamarátstva je najlepší vzťah. Poznáte jeden druhého a páči sa vám komplexne ako človek, nie len na výzor a milé slová.
Najprv som si nebol istý čo myslíš tým budovať... budovať dom a potom do vzťahu ? ...
pravdaže rozumnejšie znie 2. možnosť, ale mne tiež fungovala skôr 1... myslím že na to neexistuje univerzálny návod,ale ak je niekto sympatický a je možnosť, tak to treba skúsiť a ak si nesadnete, tak si podať ruku a ísť každý svojou cestou... ale mne to tak klaplo
Ja som to (na rozdiel od predchádzajúcich komentov) pochopila tak, že myslel budovať veci MIMO vzťahu ako mať dom, prácu, kariéru atď. A v tom prípade je asi lepšie budovať vo vzťahu, lebo to bude spoločné, problém nastane keď sa rozídu...
ja myslím, že najprv by si mal človek potriediť vlastné priority. na tom totiž mnoho vzťahov stroskotá. ľudia nevedia čo so životom, nevedia kde chcú byť a čo chcú robiť.. ich myšlienky sú nestabilné a na tom sa nedá vybudovať ani vzťah, ani materiálne zázemie. dnešná doba v človeku vytvára ilúziu nekonečných možností, čo je síce pravdivý dojem, avšak každý z nás má len obmedzené množstvo pokusov.
takže najprv si dať myšlienky dokopy a potom začať pracovať na svojich snoch a ambíciách. ak stretneme niekoho, s kým nám je dobre, tak sa toho netreba báť len preto, že nič nie je vybudované. a ak sme sami, tak s budovaním netreba čakať, kým príde ten pravý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Najprv som si nebol istý čo myslíš tým budovať... budovať dom a potom do vzťahu ? ...
takže najprv si dať myšlienky dokopy a potom začať pracovať na svojich snoch a ambíciách. ak stretneme niekoho, s kým nám je dobre, tak sa toho netreba báť len preto, že nič nie je vybudované. a ak sme sami, tak s budovaním netreba čakať, kým príde ten pravý.